Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Húspultnál

2009.12.08. 10:35 | piroskaesfarkas | 14 komment

Ötvenkörüli, jólöltözött hölgy atlétákat megszégyenítő gyorsasággal teszi meg az utolsó pár métert a bevásárlókocsijával, hogy elémvághasson a pultnál, mikor is én következtem volna, már megvolt a szemkontaktus a hentessel, s éppen illedelmesen kértem volna néhány combot. Becsuktam a számat, és udvarias mosollyal félreáltam.

Nő: Hol vannak a csirkecombok??????

Tagbaszakadt húsember: Ma nem kaptunk.

Makacs erőszaknő: De nekem fel van írva a listámra a csirkecomb. (???!!!)

Unott, sokat tapasztalt, szintesemminsemmeglepődős húsember csak kérdőn néz.

Idegeskedő csirkecombotkövetelős nő is csak néz.

Én is csak nézek, és furcsálkodva megfigyelek.

Kínos csend. 

Majd a nő felháborodva, sértetten megszólal: Akkor adjon tíz mellet!

Húsember kis fintorral a szája szélén: tíz kilót?

Nő: A nagy szart!

Húsember arcáról semmit sem lehet leolvasni, úgy pakolja be a tíz mellet a zacskóba, leméri, majd átnyújta a pult felett. Nő berzenkedve, "hogyapokolbahogynincscomb???" elvonul.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr481582646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Varazsmogyoro 2009.12.08. 11:06:52

:-))))) illetve :-(((( és ez az ünnepek közeledtével csak egyre rosszabb lesz!

Sweethome · http://colors.blog.hu 2009.12.08. 11:58:06

jajj, de jót röhögtem! Vizuális alkat vagyok, hihihi

Melike80 2009.12.08. 16:10:57

Sajnos vannak ilyenek.
Minket pl Egerben a piacon. majd fel löknek.. mert a babakocsitól nem férnek el.
Nem nézik ám hogy nekem nem olyan egyszerű a közlekedés.. ja a boltban egyszerűen, arrébb tolják a babakocsit. :-((

lujzi 2009.12.08. 18:16:15

Bunkó... Csodállak, hogy nem tört ki belőled a röhögés ott a helyszínen. :D

shelley · http://little-lili-rose.blogspot.com 2009.12.08. 18:43:13

Jézusom:S Igazi boszorkány...fúúúhh:@

Pankababa 2009.12.08. 19:17:34

@Picimeli: ez nekem is az egyik kedvencem, mikor arrébtolják a gyereket....

Pankababa 2009.12.08. 19:19:56

párhónapos Pankagyerek hordózóban feszített a bevásárlókocsiban, amikor egy paraszt nekitolta a kocsiját igen hevesen a miénknek. no, ne tudd meg mit kapott. a fél Tesco megcsidálhatta akkor a nagyjelenetemet. Én annyira unom egyébként az ilyen betolakodós jeleneteket, hogy simán odaszólok, hogy elnézést, én következem.....ha nem teszem meg, úgy felpumpálom magam, hogy betolakodtak elém, hogyutána alig tudok lenyugodni...barátnőm szerint ilyen vérmérséklettel nem illik Bp-n lakni....hát no....-)

lábasjószág 2009.12.09. 04:45:18

erre halad a társadalom, miközben a "gyerek a legfőbb érték!" szlogennel bombázzák az embert mindenhonnét.

ezek után már az sem lenne meglepő, ha a bottal közlekedő időseket egyszerűen lelöknék a buszról, mondván, váltson tempót, hisz az idő drága kincs!

nekem egyszer a 2-es villamoson rúgott bele egy pasas ülés mellé kinyújtott lábamba, mondván milyen paraszt vagyok, hogy nem húzom magam alá.
ja, hogy nem is bírtam volna?
privát nyomor.

Csajócák 2009.12.09. 11:09:33

Sziasztok!!

Leírom ide, ha már elöbujtam zugolvasói mivoltomból...Azon a napon, mi is a Mom-ba mentünk, Jézuska ügyintézés zajlott a csajokat lepasszoltam.Két és ötévesek.....
Barátnömmel isszuk a kávénkat, megértekezzük a dolgokat és látom jön egy szép Mikulás ,aranyos manókkal.Mert szép volt szerintem a szán is.Felkiáltok!!
Ó és pont nincsenek itt a gyerekek.Barátnömnek is kettö, nekem is.sajnálkozunk..és odamegyünk illetve loholunk utánuk, hogy megkérdezzük, lesznek-e holnap is, illetve a mai nap folyamán meddig???
Mivel modern Télapó telefonált(nem kevés ideig), közben 4 gyerek már áhitattal állták körbe őket...Télapó elfordult, gondolom a gyerekek látványa zavarta a beszélgetést vagy nem tudom....
Na az egyik manótól megkérdeztük amit akartunk(mellesleg két felnött, kisnövési ember volt kettő belölük), ő nagyon aranyos és készséges volt.T. még mindig telefonált a gyerekek is arrébb mentek..mert senki nem foglalkozott velük.A manók sem:-(((.
Visszaültünk kv-ni és vonultak egyet a plázában...csilingelve.Szépek voltak, mig nem mentél a közelükbe...Leültek...senki nem beszélt senkivel....csak ültek szép sorban a puttony körül...
Egyszer Télapó felpattan!!FELPATTAN!
És ő egy nagyon ügyes Télapó volt, mert olyan body builder(remélem jól írom), testtartással és gyors iramban ment a bank automatához...egy kislány ott ácsíngózott anyájával.Na, gondoltam milyen rendi....Vitt a kislánynak egy szaloncukrot, anyukának is egyet és még kezet is csókólt anyukának...Anyuka, nagyon csinos volt,,,igazán szép, ápolt miniszoknyában, csizmivel.Tényleg csinos...Aztán vissza mindenki a helyére .Nemsokára 14 óra lett/addig voltak szolgálatban/, és elviharzottak!!!
Akkor láthattátok Ti, mi mentünk a garázs felé, ti mentetek fel.Gondolom ekkor fogyasztotta mekis kajáját Télapó bá.....
Eztután mi is indultunk...
Ekkor egy autóból, bőszen integetett egy Mikulás!!!Jajj mondom de rendes....aranyos...és hova integetett??nem gyerekek felé ,nem ám.Két huszonéves csinos mellet kirakó csajszi felé.Még dudált is.Tök rendi nem????Ekkor mondja barátnöm, hogy ez a benti Miki!!!!Ő volt!!!!
És elkapott a hányinger....gondolom nem kell részletezzem miért...Ezért nem bánom, hogy nem ezt a gyík Mikit látták a kislányaim.
Bocs a hosszúságért.Csak már ott is bosszantot!!!!Mikor olvastam Nálad, akkor meg már nyílt a bicska a zsebemben.

Üdv, Szép napot, Évi

Csajócák 2009.12.09. 11:10:04

Úristen, bocs a terjedelemért:-(((

Évi

Ingrid 2009.12.09. 21:21:53

Külön állatfaj ez...

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.12.10. 11:12:54

Pffffff....Rémes! Szomorú! Kiábrándító!
Én már attól is fel vagyok dobva, ha egy eladó visszamosolyog, hogy milyenrendes....

Évi!!! Nagyon köszönjük a sztorit, isteni volt:-)!!!!!! És dehogyhosszú! Meg máskorisilyet! Mármint kommentet, ha kikivánkozik, mert szeretem!:-)
Na és Te vagy az első lefülelőnk:-) Aki felismert minket, vagyis Mütyüt!:-)

Pankababa 2009.12.10. 14:42:14

@piroskaesfarkas: Én vagyok az első lefülelőtök, mert van ismerősöm iwiwen, akit mind a ketten ismerünk,csak nem akartam szólni, mert tudom, hogy nem szeretnéd, hogy tudják mások, ki vagy, így inkább magamban tartottam:-) Természetesen én is a gyereket ismertem meg, mikor nézegettem az ismerős ismerőseit.-)) (az ism. egy férfi, aki értékesít)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.12.11. 23:08:39

Pankababa!!!!!! Ó, hát nem is mondtad, ez nem éééééér!:-)
Na tessék, akkor már láttad az egész családot:-)
Itt többet nem is kérdezek (sajnos nem segítség amit megsúgtál a közösismerősről, mert jó sok ilyet ismerek. de itt többet nem is szeretnék erről írni, hogy megmaradjon a titokleplem:-))))
Azért ha van kedved, a welcomes@freemail.hu-ra megírni, örülök neki:-) Puszik
süti beállítások módosítása