Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Vezető

2015.01.07. 10:41 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Ilyen neveken szólítja Őt a testvére: Bubus, Tütüs, Bubélia, Aminzó, Hugó.....a többi most nem jut eszembe. Meg azt sem tudom, miként lehetne beállítani a bejegyzések időzítését, ha ilyen piszok módon csalni szeretnék és utólag beilleszteni a képeket és beírásokat. Ezért aztán egyelőre marad így ahogy megjelenik. Pedig ez kb. két hónapos kép már.

Bubus is egy évesen kezdett el beszélni. Tehát volt már fél évem, hogy hozzászokjak ahhoz, ahogy édesen kimondja, "Annnya". De nem szoktam hozzá. Odavagyok érte. Vannak szavak, amelyeket egészben kimond, míg a legtöbbnek csak az első két betűjét használja. Megnéztem (ne hasonlítgasd a gyerekeidet egymáshoz), hogy ilyenkor Nünü éppen mit csinált, és meglepődve olvastam vissza, hogy egész mondókákat szavalt már el másfél évesen. Annyira különbözőek és mégis egyformák......Imádom az apró kis szokásiat, kedvenceit, félelmeit. Itt van például a tévében az a pár perces mese, amikor két sárga figura rajzol. Na, attól valamiért annyira retteg, hogy ha meglátja a feliratot, már visít. Szeret enni, magával vinni apró játékokat, könyveket lapozni, motorozni, autózni, babázni, konyházni, vagyis szinte mindent, kivéve a sárga emberkéket:) Nagy kedvence Nünü egyik szivecskés bugyija. Ha meglátja, hogy Nünü felveszi, addig visít, míg meg nem kapja. Ja, és imád rajzolni. Mindig és mindenhová. Ezt egy fotelunk is bánja már, de mindent a művészetért. Nyilván ezt látja Nünütől, aki továbbra is naponta több alkotást is készít. Nem szereti viszont a cumit, nagyon ritkán használja, és alvórongyija sincs még (vagyis van, több is, csak egyhez sem ragaszkodik). Továbbra is cicifüggő. Főleg éjszaka. 

dsc_2278.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr557049515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása