Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Éhes hernyócska

2014.08.22. 10:57 | piroskaesfarkas | 1 komment

A kedvenc mesekönyve Bubusnak. Leül, és nézegeti csücsöri szájjal percekig. De most már simán hagyom a nemkeménylapos mesekönyveket is nála, mert egyelőre nem tépi szét és szívesen nézegeti. Imádom, ahogy megpuszilja benne a számára kedves figurákat, vagy ha olvasok neki, és elhangzik az "anya" szó, mondjuk "itt van mackóanyuka" vagy hasonló, akkor rámnéz mosolyogva és odabújik szorosan. A repülőnél az égre mutat zümmögve, a pilóta bácsik a kedvencei a könyvben, ha pedig valaki eszik a figurák közül, akkor nyammog:) Ha pedig valaki sírást imitál, akkor elkeseredik, főleg, ha én olvasom ezt fel egy könyvből. Szóval egy csodaélmény az olvasás is Vele. De szoktak kettesben is olvasni Nünüvel, ami bár kívülről nézve lélekemelő, mégis némileg problémás a lapozás miatt, mert míg Nünü szeretne szépen, komótosan végiglapozni egy könyvet, Bubus lényegretörően a végére és az elejére lapoz folyton.

Álmosankócos reggeli meseolvasás:

DSC_4848.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr226625423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása