Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Rajzok

2015.01.07. 10:49 | piroskaesfarkas | 1 komment

Megint elhatároztam, hogy születésnapjára összeállítok egy fotó és rajzkönyvet. A szándék erős, az idővel vannak problémáim......Több doboznyi rajzunk van a polcokon, ezeket folyton átválogatom, hogy melyek a legeslegeslegek, amelyeket könyvbe tennék, majd be kéne fotózni, stb.....Na de bízom benne, talán idén sikerül.

Elkapott minket a skarlát is. Karácsony előtt nem sokkal. Nünü lázasan ébredt, majd egész nap nem tudtam 40 fokról levinni a hőmérsékletét, sem lázcsillapítóval, sem hűtőfürdővel. Este meg kidobott egy egész lakáson át tekergő boát, így bevittük az ügyeletre. Skarlát. Antibiotikum 10 napig, majd pedig most megyünk EKGra, meg vesenézésre, hogy nincs -e szövődmény. Bubus éppen egy hete kapta meg az MMR oltást, mikor Nünü skarlátos lett. Ő is belázasodott, vittük körzetihez, ügyeletre (mert rosszul lett este), másik körzetihez. Mindenki mást mondott. Míg végül tele lett kiütéssel, melyek közül jó néhány "bevérzéses" is volt a doktornő szerint, ezért elküldtek minket december 23-án sürgős vérvétlre, hogy kizárják a véralvadási problémákat. Skarlátot ránézésből kizárták. Aggódás, aggódás. Találtam egy szuperkedves doktornőt, aki karácsonykor is hajlandó volt megnézni a gyerek leleteit és a fotókat a lábáról (főleg csipőtől lefelé voltak a kiütések meg a karján, máshol nem) mailen. Azátn elmúltak és remélem, nem is lesz már ebből semmi problámája. Ma meg náthásan, köhögősen, nyűgösen kelt.

Na, ilyenek a gyorsjelentős posztok.

untitled_card_152_page_1.jpg

A képen Bubus és Nünü a hóesésben.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr487049773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tuti 2015.01.10. 14:48:15

Ez egyszerűen hihetetlen! Eszméletlen ahogy rajzol!
süti beállítások módosítása