Sült szőlő, főttkukorica, husi, KV, tea, főttkrumpli, főzelék, leves (csak néhány kiegészítőt adtak a konyha mellé, így ha nem szerzünk be sürgősen új babakonyhakellékeket, skorbutot kapunk). Ezt a menüsort esszük Farkassal egy hete, mióta megérkezett a babakonyha (szintén kóbor darab, mi vagyunk a második gazdája). "Süssünk!" A konyhához tartozik egy hűtőgép is, amibe lehet pakolászni, és még vizet is adagol, amivel koccintunk.
Mint egy trendi tévészakács alámondja, mit sütfőz, hogy mikor lesz kész, "mindjárt kész lesz", hogy milyen az íze "finom", hogy éppen mi rotyog a tűzhelyen "husi, krumpli, kukorica", hogy meg kell -e még keverni, vagy nem elég puha, és folyton kóstolót visz mindenkinek, s maga is megízleli a főztjét, ami szerinte "szuper". A merőkanál nélkül pedig egy tapodtat sem tehetünk......