Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kréta

2010.07.20. 21:55 | piroskaesfarkas | 3 komment

Ki gondolta volna, hogy egyszer majd annak örülünk, hogy még mindig nincs leburkolva Anyikáék terasza, csak a randa, szürke beton látszik? Eddig csak utáltuk, és féltünk, nehogy elvágódjon rajta a gyerek. Aztán ma eszembejutott a nagy bödön színes kréta, ami otthon lapul valamelyik polcon, s azon hangosangondolkodtam éppen, hogy vajon hol lehetne felavatni (talán a bevásárlóhelyek hatalmas parkolóiban, zárás után megengedik?), mikor Nagyi elővette az iskolából megmaradt sulisfehéreket, s javasolta, firkáljunk egyelőre az ottani betonra.

Az Apaca által rajzolt autóba rögtön be is lehetett szállni, a nyuszira rálépni és megpuszilni, megsimogatni a pillangót és a sünit. Aztán Nagyika továbbkreatívkodott, és apró rajzokat készített az általunk dühöngőbe vezető, bontottéglás utacska füközött lapuló felületeire. Nünü pedig imádta ezt is, és mint komoly megrendelő irányította Nagyikát, hogy mit is rajzoljon: "gogárkát, papirszárkányt Nagyika isz, katicát, pillangót, malakkát, cicát, kisjányt, kiffiút, kutyát, pityukakast, házikót, tütüautót, hóembert.......!" Aztán némelyiket "kiszinezni" felkiáltással összefirkálta. Mikor pedig Anyika kicsit megpihent volna, a megrendelő közölte: "rajzoljunk még egy icipicikét!"

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr72164685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manner 2010.07.21. 10:05:17

:DDDD
a Mütyürke-féle gyerekszájat külön imádom!

Kryszti 2010.07.21. 12:44:13

Nagyon jó és kedves fotósorozat, szinte a rajzolás részeseivé válik. aki végignézi. :)

Norman és Márk is szeretik a krétával való rajzolást, de őket előbb-utóbb fejüktől a talpukig színes krétapor borítja, mert a kezüket mindenhova odakenik a nagy elmélyülésben. :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.07.22. 17:12:32

Manner! Ennek örülök!:-)

Kryszti Kedves! Ennek is örülök!:-) Édese a Te pasicsokrod, akárhogyis!:-)
süti beállítások módosítása