Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Cseresznyevés

2007.06.06. 13:40 | piroskaesfarkas | 6 komment

Mivel nem tiltakoztatok tömött sorokban az általam meghirdetett megmozduláson, vagyis a komisz fejfájás ellen nem gyűlt össze elegendő szavazat, na jó, hogy egészen pontos legyek, csupán egyedül tartom a táblát, és vonulok a virtuális tüntetésemen magányosan, mindezek miatt (mert én most erre fogom és kész, mer' ez ez én blogom, és én mondom meg, hogy mi legyen:-))))) tegnapelőtt estére rámtelepedett egy undok, nyűgös, morgós, migrénes fejfájás.....

Még világosban hazaértünk, pedig később tudtam csak elszabadulni a grafikonjaimtól, mint ahogy szerettem volna, aztán KVzós meg cseresznye beszerző körútat is beiktattunk, de mégis otthonról láthattam a napot, ahogy nyugovóra tér a hegyek mögött. Mindezt pedig nem is akárhonnan néztem végig, és nem mellékes a hogyan sem.

Komiszűző, sajnos, már csak receptrekaphatófehérbogyóval kellett indítanom, rögtön, ahogy átléptem a küszöböt, különben elhatalmasodik, és teljesen tönkreteszi az estémet az a bizonyos hasogatás. Majd pasi kihúzta a teraszról a nyugágyat a tó mellé, hogy ráláthassak az egész kertre, és mellette lehessek, miközben locsolja a zöldülő újföldrészt, és a gazda szemével hízlaljam azt:-) Becsuktam a szemem (hízlalás helyett:-), és élveztem, ahogy a könnyű, hideg vízpermetet az arcomba fújja a szél, ezzel is enyhítve a tolakodó fejfájásomat. Közben az ebek felugráltak az ölembe, nyomakodtak a jobb pozíciókért, és mivel tudják, hogy bár nekünk is négy végtagunk nőtt, ebből csak a felső kettő alkalmas simogatásra, ennek megfelelően próbálnak helyezkedni. Így ültem, amíg rám nem sötétedett....

Ja, a vége nem is így volt. Így szerettem volna lengedezni a nyugágyban, amíg már az orromig sem látok el, és libabőrözni kezd a karom a hüvöstől, de pasinak ekkor jutott eszébe, hogy az elkészült előtetőn kicserélgeti a sérült cserepeket, melyeket nekem kellett feladogatni, miközben ő a létráról irányított.....Mikor ezzel is végeztünk, csípőre tett kézzel hátrasétált a kerítésig, hogy távolról is szemrevételezze a rendben sorakozó cserepeket, majd elégedetten sóhajtott:"Na, már tetőcserepek felrakásához is értek!!!:-)

A napot sorozatosnézéssel zártuk (befejeztük a Lost és a Hősök kint ment legutolsó részeit, folytatása csak őszre várható), mert Öcskös átvette nekünk a lemaradásunkat, és ilyenkor óránként képes telefonálni, hogy megnéztük -e már, hogy végre megvitassa velünk az egyre bonyolódó szálakat....

Ültünk a kanapén, bámultuk a tévét, lábunkat egymáséval összegubancolva, hatalmas tál behűtött cseresznyével az ölünkbe. Az egészen egyszerű esték e legeslegjobbak. Mert elmesélhettem volna ezt így is: Hazamentünk, világos volt, néztem ahogy locsol mert fájt a fejem, aztán felraktuk a cserepeket, és sorozatot néztünk, meg cseresznyét ettünk, nem volt semmi érdekes. De ennél sokkal több történt......

És a cseresznye evészet sem egyszerű gyümölcszabálás, ááááá, dehogy!! Nálunk annak is súlya van, és megérdemel több bejegyzést is! Ez a cseresznyevés.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr9893177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.06.06. 14:35:55

Énisénis!!
Csak én a nap minden szóbajöhető részén veszem magamhoz a soksok cseresznyét!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.06.06. 14:40:58

Én próbálkozom az estére szorítkozni, hogy legyen mit várni bélszerkezetileg:-))))

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.06.06. 15:44:57

:o)))

Én kompatibilis vagyok...
(és itt nem a bilin van a hangsúly!!!)

Piroska 2007.06.06. 15:58:30

Így is bűnnek számít, mert nincs benne a fehér dobozba!!!

pancccs 2007.06.06. 19:58:42

mér nincs itt egy ilyen (olyan) fórumozó micsoda? mer különben hol kérdezzem meg, hogy ha 3-at lehetne kívánni, akkor miket kívánnátok? (én fontolgatnám, hogy az egyik ne az legyen-e, hogy egész évben érjen cseresznye. de ne csak olyan nyuszibogyónyi, hanem rendes méretű.)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.06.06. 22:09:16

Panccs! Volt itt nekem olyan bejegyzésem, melyben felajánlottam, hogy lehet kívánni az aranyhalamtól!:-)))
Ott van az üzenődobozka, hm?
süti beállítások módosítása