Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Amúgy

2013.09.11. 14:41 | piroskaesfarkas | 19 komment

Amúgy meg hányingerem van és szédülök, meg olyan furán érzem magam a bőrömben. Még az is felmerült bennünk, ami elvileg lehetetlen, vagy legalábbis ahogy mondták, annyi az esélyünk, mint a lottóötösre, vagyis hogy állapotos vagyok. Nem hiszem, de azért rámtört a frász. A legeslegboldogabbak lennénk, ha mondjuk úgy hat hónap múlva valamikor megtörténne, mert annyira, de annyira reménykedtünk benne mindig is, hogy egyszer talán nekünk is sikertül a csakúgy babavárás. De most, ha ilyen korán érkezne, biztos vagyok benne, hogy elvennék tőlem. Tekintve a két császárt, meg a komplikált terhességet, a műtét után két hónappal biztosan nem lehetne megtartani. Ha pedig el kéne venni egy babát tőlünk, aki egészséges.....Lehet, hogy csak fáradt vagyok, lemerült és kész.

Amúgy meg voltunk ugye a 6 hetes alváznézésen Dr Bondnál, aki azt mondta, hogy mehet a harmdik baba (majd később), csak a vérnyomásom miatt aggódik, és azt hozzam rendbe. Már éppen mondani akarta, hogy egész jól nézek ki, mikor a vizsgálat előtt lepattintottam magamról a tépőzáras haskötőmet, ami alól hatalmas erővel buggyant elő az engem körülölelő hasbőr, höhö:) Utálom a nőgyógyászati vizsgálatokat (kivéve ugye a babaUH-kat), hogy pucér hátsóval fel kell kapaszkodni a tárogatóba, a lehető legjobban kivillantani az alvázamat.......rémes....legutóbb is elfelejtettem levenni a bugyimat, úgy szólt rám, hogy talán le kéne.....lányoszavar....Viszont mégis azt kell mondanom, hogy ennek ellenére mégis tele van a szívem szeretettel, ha ott járok. Dr Bond (beavattam, hogy így hívjuk a háta mögött:) és Gabika remek páros, kellő jóhumorral, kedvességgel és hatalmas szívvel megáldva. Sajnálom is, hogy most nincs miért hívogatnom Őket, nem küldözgethetek sms-eket az éjszaka közepén.......És úgy örülök, hogy Dr Sajátnőgyógyászom kezei között jöhetett világra Rózi (amennyire nagyon sajnáltam, hogy nem Nála született Nünü végül), meg remélem, hogy összehozunk egy harmadikat is együtt:) Mégsem ápolgathatunk barátságot mi és a nőgyógyászunk ugye. Pedig kár.

Amúgy meg Meskebarátnőmet is bemutattam a rendelőben, aki oda meg vissza volt Tőlük (a sajátorvosa többhetes szabadságon volt) és mondta, hogy gondolkodik a váltáson, pedig jó helyen van, de mégis, Dr Bond és csapata igen meggyőző. Mondtam én:) Azt mondta, hogy "hagyok egy kiskaput a doktorúrnak"-később ezen röhögtünk, hogy nőgyógyásznál nem ez a legmegfelelőbb mondat erre.....

Ja igen! Jövök-megyek a rendelőben, beszélgetünk, mikor megüti a fülemet a "piroska és farkas", de gondoltam, rosszul hallok, éppen kimentem a gyerekért, aki Farkassal üldögélt a váróban. Aztán később valahogy csak kibökte Dr Sajátorvosom, hogy ismeri a blogomat, hóhó!!??? Hát nekem ez még mindig annyira, de annyira meglepő, ha valaki beazonosít a blogom alapján, vagy hogy ismerem és olvassa!? Mert hogy senkinek sem mondom, a családom sem tudja (kivéve 1-2 tagot ugye, mint pl. Farkas) és egyébként is. Titkos ugyan, de mégis, ennél nyilvánosabb nem is lehete, hiszen fent van a világhálón, szóval nem kéne, hogy meglepetésként érjen. De hogy Dr Sajátorvosom egyszer közli ezt velem a rendelőjében, hogy onnan nézi meg, hogy miket hordok Róla össze!!??? Kérdeztem, hogy miként találta meg, és azt mondja, hogy már nem emlékszik, hogy ki mesélte neki....Hozzáteszem, még egy rovátkát kap a miértszeretem oszlopba:) Remélem, nem írtam Róla "rosszakat", mert hogy visszaolvasni sosem szerettem magam, pláne nem ilyen helyzetekben. Többször előfordult már hasonló, de megtanultam úgy írni, ahogy régen is, mikor tényleg csak magam voltam, mert ha egyszer elkezdenék figyelni arra, hogy ki olvassa és ki nem az ismerőseim közül, akkor az már régen feszengős és rossz volna nekem, olyan kézifékbehúzós. Azt meg utálnám. Amúgy. Kell nekem ez a kitárulkozós őszinteség.

Amúgy meg tegye már fel a kezét légyszi, aki beavatta Dr Sajátorvosomat a piroskaesfarkas oldalba! Légyszi!!!! Olyan kiváncsi vagyok, hogy történt? Mert volt már olyan, aki elkérte tőlem privátban az elérhetőségét, de nem hiszem, hogy Ők lettek volna. Naaa, ki vele!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr225507419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andi* 2013.09.11. 14:50:45

Én is beazonosítottalak ha nem baj,nem nehéz.:)De nem mondom el senkinek.
Üdv,
Andi

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2013.09.11. 14:53:47

Mindenki, aki beazonosít, csak titkosan!:)))))
És Te hol Andika? Azért szóljatok, jó?:))) Csak burkoltan, titkosan szóljatok!:)))

Andi* 2013.09.11. 15:03:04

@piroskaesfarkas: Szeretem a Mentát,onnan jöttem rá,hogy te vagy az:).Remélem érted.
Lakat a számon!

Kádár Kinga 2013.09.11. 15:49:40

Én az abbahagyhatatlan képnézegetős oldalon találkoztam Veled :) Az én számon is lakat, és még a kulcsot is eldobtam... :) Gyönyörűek a Tündérkéid!!!

ßóbita 2013.09.11. 16:43:09

Én is sokat kutakodtam a világhálón, hogy beazonosítsalak, el se tudod képzelni, mennyit! :)) De ezt már úgyis meséltem egyszer. Már csak egyszer arra várok, hogy a szerencse egyszer egy helyre sodorjon minket, és 3D-sé változzon a "mesekönyvem". :)

Mimkével megtörtént, kinyomoztam őt is, aztán ismerősök lettünk a közösségioldalon, egyszer pedig megpillantottam a Balatonnál, olyan jó volt!!!

Csöppke Csillushoz meg besétáltunk pár éve teljesen véletlenül, egy internetes vásárlás kapcsán a Kedvesem pont a férjétől vett egy terméket, én meg elmentem átvenni. Volt meglepetés!

Szóval amilyen szerencsém van, egyszer Veled is találkozni fogok!!! :) De ígérd meg, hogy akkor meglapogathatlak!

erdeipetymeg 2013.09.11. 20:43:46

Én megtaláltam Nünüt valahol... de nem tudom, hogy véletlen-e....

erdeipetymeg 2013.09.11. 20:46:03

De a "társasággal" moast hétvégén találkozom egy szép városrész fesztiválján, amit félig meddig én szervezek. Ők jelentkeztek, remélem jönnek.... Ha Te is közéjükl tartozil, ott leszel? Mert akkor már meg foglak ismerni !

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2013.09.11. 20:57:24

Köszönöm a vallomásokat:)))))) És a diszkréciót:)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2013.09.11. 20:58:56

Nem értem, de szerintem sehol sem leszek, mert sajnos Nünü ma estére benáthásodott....A fél ovi beteg.....

Andi* 2013.09.11. 21:18:18

@piroskaesfarkas: Tuti valami van,mert én is beteg vagyog vasárnap óta,torkom fáj,orrom folyik,meg momentán a fülem bedugult.Jobbulást a kicsi lánynak!

erdeipetymeg 2013.09.13. 14:20:35

Huhh.... egy olyan oldalon láttam Nünü fényképét ahol rajzolt dolgokat varrnak meg... amilyen kreatív vagy, azt gondoltam, közéjük tartozol...

Van Nününk egy babája, amit szerintem Ő rrajzolt.... vagy egy Klónja....

erdeipetymeg 2013.09.13. 14:21:12

úgy értem Nünü klónja:D

erdeipetymeg 2013.09.13. 14:22:54

Csak magánvélemény: nem túl jó a dokit felvilágosítani ilyen blogokról, miegymásról, én a szülés napján kaptam nagyon ki, mert "kiposztoltam" hogy bizony programozott császárt akart hamarabb mint ideje volt... és aggódgattam a blogon..... valaki szíves figyelmébe ajánlotta.. meg a főnöke figyelmébe is....:S:S:S

erdeipetymeg 2013.09.14. 17:14:08

éééés?? Nem jól gondolom? Csak "simán" van egy olyan babája?

Katónéni 2013.09.29. 21:39:36

Piroskám!
Agytekervényeimet igen csak megdolgoztatva, az itt elejtett két mondat alapján megleltelek én is.
Tudom, lakat!!!!!!
Azt azért megkérdezem, Rózinak is van másik neve,mint Nününek????
Remélem, nincs semmi baj, csak elfoglalt vagy!
Ölel:Kató
süti beállítások módosítása