Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kiborulok

2013.05.20. 18:39 | piroskaesfarkas | 5 komment

A vérnyomásom napok óta nem nagyon akar lemenni 140/90 alá. Teljesen kivagyok akadva, mert már tele vagyok tömve a terhesség eleje óta vérnyomáscsökkentőkkel, és még így is most megugrott. Még mindig nagyon korán van, hiszen csak a 30. hét közepén járunk (Nününél a végén, a 38. héten ugrott ki a vérnyomásom, ezért is császároztak meg ugye, de akkor nem szedtem gyógyszert sem). Persze, legyek nyugodt, de annyi minden volt már, és én úgy igyekszem, de tényleg!!!??? Nem eszem sót, nem eszem semmit, amiben csak egy pici cukor is van. Már a falat kaparom időnként, annyira kívánok ételeket, amiket szintén nem ehetek (csinálom a többieknek a gofrit, a túrótortát, a borsófőzeléket (hüvelyeseket sem ehetek), stb. én meg eszem egy korpovit kekszet kefírrel....Kiborító. Meg szúrom az inzulint napi háromszor, és böködöm a vércukormérővel magam napi nyolcszor legalább, időre eszem és mérek, és erről szól az egész napom, és mérem a vérnyomásomat tízszer legalább, és tessék, mégis magas lesz. Rettegek, hogy nehogy idő előtt szülessen meg a Kisbaba, és egészséges legyen a sok-sok probléma ellenére, ami már eddig ért minket. Bőgnöm kell, de nem lehet, mert Nünü itt nyomul mellettem és mégsem tehetem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr465308709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erdeipetymeg 2013.05.20. 22:40:55

Édesdrága Piroska !

Tudom, tudom, nagyon nagyon nehéz, de:

Ez valamilyen szinten generálja saját magát is .. ha a mérés előtt már azon kattogsz, hogy , na tuti magas lesz, biztos, hogy magasabb lesz, mintha nem is gondolnál rá.. amit persze nem lehet...
Igen, ez az.. annyi minden volt már.... és ez a Tündérlányka hála a jó Istennek, itt van, és ügyes lesz, most már ki is bírja, hogy egészségesen megszülessen.... De ha sírsz, idegeskedsz, hogy magas a vérnyomás, hogy vacak a cukor... attól sajnos magasabb is lesz...
Nem tudom, várandósság alatt lehet e citromfű teát inni, ha lehet, igyál napi 3x, segít, hogy kicsit lazulj... A Pindurinak se jó, ha Anya feszkó, érzi, hidd el....
Ne remegj, hogy idő előtt születik meg, mert az sem tesz jót. Pár hét, és amekkora nagy már most, akár ki is jöhet, az égvilágon semmi baja nem lesz !!!
Jelentkezz sűrűn, és lécii próbáld meg, hogy pl. Jóbarátokat (vagy bármi tényleg vicces sorozatot) nézel 2 mérés között, és közben méred...

Bobemara 2013.05.20. 22:42:55

Drága Piroska, nem csoda, hogy feszült vagy, és emiatt a vérnyomásod rendetlenkedik.
Nem túl régen olvastam, hogy a céklalének, a kiwinek nagyon jó vérnyomás szabályozó hatása van, valamint a fokhagymának is. Esetleg ha ezekkel is próbálkoznál?
Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Esetleg kérjél tüdőérlelőt a kisbabának, úgy emlékszem, ezt pár hete már ajánlotta valaki, így ha netán előbb születne meg, rendben lesz a tüdeje.

micka · http://micka.freeblog.hu 2013.05.21. 07:23:01

kitartást Piroska, és ha Nünü előtt jön a sírás, akkor jöjjön. Nünü amilyen cukortündérlány biztosan megvígasztal, és amúgyis érzi ám, ha bajod van, ha szomorkodsz. Minden tiszteletem a tied, hogy kibírod a főzést kóstolás nélkül, te egy hős vagy, és a Kisbaba is tudja ám, hogy a legjobb helyre fog érkezni. biztosan megvárja az idejét.
nagyon sokszor eszembe juttok, szorítok neked.

LilyotV 2013.05.21. 18:23:16

Csak azt remélem, az hogy ezt leírtad, picit segített és megkönnyebbültél. Szerintem hős vagy ha ilyen csodákat alkotsz (gofri, süti) és te nem ehetsz belőle egy falatot sem! Hajrá! "72 days to go."

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2013.05.21. 19:22:42

Jaj Kislányok, de helyesek vagytok!!!! Köszönöm a bíztatást!!!!
Remélem ér panaszkodni:)
Holnap megyek Nődoktoromhoz reggel és majd kiderült, hogy be kell -e feküdnöm nézegetni a vérnyomásomat. Ma is 135/90 körül volt, vagy kicsit néha alatta, a cukrom is végig jó volt, szóval reménykedem, hogy nem lesz gond. Meg ez a rengeteg gyógyszer! Amiatt is izgulok, nehogy baja legyen a babának......
Ölelés Nektek,
Piroska
süti beállítások módosítása