Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nünü antennái

2013.01.17. 14:25 | piroskaesfarkas | 4 komment

Felhívtam az istenhegyit, hogy bediktáljam a babánk méreteit a tegnapi UH szerint, ahogy kérték. A recepciós hölgy elégedetten hümmögött és az 54mm Gumimacinkat 12 hetesnek és egy naposnak nyilvánította (olyan jó érzés volt hallani), és szerinte tökéletesen halad a decemberi jelentkezésem óta, amikor is a jövő heti időpontot kaptuk annak függvényében, hogy a bediktált új adatok így mennek majd felfelé. Hagytam üzenetet Csilalgszeműnek is, aki szokása szerint visszahívott, kedves volt és precíz, ahogy szokott. Azt hiszem -bár nem akartam ilyen áron- növesztettünk egymás között egy aligláthatóvékonyka kis szálat ezzel a sok addógással, ami a lombikeseményeket mindig körülvette, s ezáltal folyamatos kapcsolatban álltunk, végigélte velünk a történéseket. Mondtam neki, hogy tudom, hogy már nem az Ő esernyője alá tartozom, de...itt félbeszakított és megnyugtatott, hogy attól még bármikor bármit kérdezhetek  és igyekszik válaszolni. Kikérdezett a kórházról, a kisbabánk méretéről és megígérte, hogy felír nekem perszepersze utrogestánt (azért hívtam fel), és szerinte nem kell már 3x2 szednem, elég reggel meg este 2-2, mivel a 12. hét után már nincs jeletősége. Jó. Megígértem, hogy jövő héten hívom a genetika után. Jólesik a törődése. Ahogy az is nagyon meghatott, hogy Dr Talánő tegnap este berohant a kórházba, csak miattam, este (sajnáltam, hogy feleslegesen ment, de mégiscsak olyan jó volt).

Az is lélekmelengető volt, mikor tegnap reggel a belgyógyászaton (volt cukorterhelés, néztek EKG-t, egy speckó UHval a szívemet, vérnyomást -na ez fura volt, mert 10 perc különbséggel mértek 140/100-at, majd 120/70-et, vettek egy csomó vért mindenféle vizsgálatokra, vittem pisit és csurigáltam egy csőbe és ugye a cukor miatt még háromszor megszúrtak), a hirtelen kidudorodó gömbölyű hasam miatt mindenki kismamának szólított és semmiért sem kellett sorbanállnom, mindenhol előrevettek (amúgy is különbejáratú a doktornőm, olyan kórházban dolgozik, ahol alig vannak, vagyis sosnics tömeg a folyosón, csak pár ember várakozik mindig). 

Nünü pedig, a szuperantennáival mit jászott tegnap, lefekvés után? Elbújt a takarója alá és kérte, hogy szóljak az apjának, hogy kisbabánk fog születni, és akkor Ő rendre előbújt oázva. Ilyenkor nekem áradoznom kellett (szánkba adja a szöveget, hogy ki honnan indul, merre megy, mit csinál, rendező lesz, tuti), hogy "Nézd Apaca, milyen gyönyörá kisbabánk született". Persze, mikor mondtam, hogy akkor most bekenem a kisbaba száját egy kis krémmel (amit utál, nem engedi, pedig a szája alatt nagy piros csíkban kiszárad a képe, és ha kérem, hogy engedje meg, azt válaszolja, hogy "még a közelében sem vagyok a célnak, csak a rajtvonalnál topogsz Anyaca"), és milyen jó, hogy Ő egy kisbaba és simán be lehet kenni a csőrét, rögtön kislánnyá változik:)

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr395023544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hopeforever 2013.01.18. 11:18:45

Kedves Piroska,

En is olvaslak mindennap, de nem akarok mindig irni. Lelekben veled vagyok, nagyon drukkolok nektek es nagyon sokat gondolok Rad/Ratok.

Lenne 2 kerdesem, remelem valaszolsz rajuk. Az egyik, hogy magas vernyomasodra milyen gyogyszert szedsz es milyen adagban. Azert kerdezem mert nekem is van es csak Dopegytet szedhetek a babasodas remenye miatt.

A masik kerdesem, hogy ha jol tippelek es a szemelyisege alapjan jol felismerem ot, akkor Csillagszemu doktor Ur az Kr..zsa doktor? Mert nekem is o az orvosom es az elmondasaidbol az o kepe jelenik meg elottem :-):-) Megnyugtato lenne tudni, hogy ugyanaz az orvosunk .-)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2013.01.18. 13:39:09

@hopeforever: Szia Drága!
Köszönöm:)
A vérnyomásomra amlodiphint kapok (ha jól írom), 5m tabletta elfelezve reggel és este (szóval csak napi egy db), és dophegit 250 mg csak egy db reggelente.

Az orvosunk KP, nem az, akit Te írtál:))))))

Drukkolok Nektek nagyon!!!!
P

hopeforever 2013.01.18. 14:39:43

O volt a masik tippem, de ot nem ismerem, mert nem hozza jarunk :-) De mindketten Csillagszemuek :-):-):-)

Utananezek ennek a masik gyogyszernek, koszi, hogy leirtad:-) De neked sem csak terhessegi magasvernyomasod van, hanem mar elotte is magasabb volt?
Nekem Dopegit mellett a masodik petesejtleszivaskor 150/100 volt ebreszteskor, ugy sipolt a gep en meg iszonyuan szegyenkeztem.....

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2013.01.19. 08:57:46

@hopeforever: A vérnyomásom mindig alacsony volt, 120/80-at szinte sosem érte el. Mikor Nünüt vártam a pocakomban, valahogy úgy félidőnél lett magas, kb. 150/90 körül. Akkor nem kaptam gyógyszert, csak figyeltem az ételekre (ugye ezt a kialakult cukor miatt is meg kellett tennem) és csak a végén ugrott fel, ami miatt többek között ki is kapták Nünüt a 38. héten.
Aztán mikor kibújt, egy darabig rendben volt a vérnyomásom, azt azóta magas. Egy csomó dologtól kiugrik....
Ó, az altatásnál 190/110 volt a vérnyomásom, nem is kaphattam szteroidot a beültetés után. Kérdeztem a belgyógyászomat, hogy miért reagálhattam így, mert kb. minden beültetésnél (ill ahogy elkezdődik a terhesség), kiugrik. Nem tudja.....
süti beállítások módosítása