Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szövegláda - ovibaindulás előtt

2013.01.11. 09:41 | piroskaesfarkas | 2 komment

Az új taktika szerint (meg ugye most azért is, mert ágyhoz vagyok kötve) Apaca viszi oviba Nünüt, aki így könnyebben szakad el tőlem reggelente itthon, mintha bemennél Vele az oviba. Mondjuk azt nem állítom, hogy az apjáról könnyek nélkül megválik, de kicsit jobb a helyzet nélkülem. Általában sírdogál egy kicsit, ritkábban ráfonódik a lábára, vagy könyörög még egy ölelésért. Tegnap volt az első nap, mikor Farkas így hívot fel: "Képzeld, felmentünk, odaszaladt az asztalhoz, ahol a lányok játszottak és vissza sem nézett. Egy darabig álldogáltam a lépcső tetején, hátna visszafordul, de nem. Úgyhogy csöndben elkullogtam." Mikor pedig ment érte, Nünü megkérte, hogy várjon még rá lent egy kicsit, míg Ő felöltözteti a babákat a csajokkal. Ovónénik szerint cuki, sokat dumál és jó a humora, mindenben résztvesz, viszont még mindig nem eszik semmit, az ebédhez hozzá sem nyúl. Max. pár falat almát hajlandó megrágcsálni. Meg ami még fura nekem, hogy itthon úgy rajzol, mint egy iskolás, hihetetlen, miket vet papirra, az oviban meg úgy, mint mikor kb. 1 éves volt, olyan firkákat kanyarít a rajzlapra.

photo_1.JPG

photoiu.JPG

Vidáman indult el itthonról (feleklés után nyafog egy kicsit, mikor rákérdez, hogy mit a program ma és meghallja, hogy ovi), ráadtam a kabátot, sapkát, sálat, elnevetgéltünk, majd szétpuszilgatta a fejemet, a bombijaimat (a bombi a mutató- és hüvelykujj közötti hártyás bőr, azt imádja morzsolni rajtam, és csak az enyémet hívják bombinak, senki másét:), megölelgetett. Az ajtóból még visszaszaladt, én legugoltam hozzá és Ő egészen közelhajolva, komoly ábrázattal, félig súgva így szólt:

"Anya! Majd jövök délután. Addig ne add oda magad másnak!" Aztán határozott, susogós léptekkel elindult lefelé a lépcsőn.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr85011545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Réci75 2013.01.11. 11:59:38

Szia! A rajzolással kapcsolatban szeretnélek megnyugtatni. Az én kislányom is kiemelkedően rajzol. Amikor elkezdte az ovit, ugyanígy "visszafejlődött" átmenetileg, már ami az ovis rajzait illeti. Nem nagyon értettem a dolgot.....Így visszagondolva azt gondolom, egyszerűen úgy akart rajzolni, ahogy a többiek. Idővel ez megváltozott, ma már olykor szebb "alkotásokkal" jön haza az oviból, mint amilyet itthon alkot. :))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2013.01.15. 11:27:50

@Réci75: Igen, én is erre gondoltam. Majd felteszem az ovis rajzot és az itthonit, döbbenetes a különbség. Mintha az oviban nem is Ő rajzolna:)
süti beállítások módosítása