Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Nyolcadik

2012.12.18. 12:32 | piroskaesfarkas | 11 komment

Eltévesztettem a dátumot. Vagyis azt hittem, hogy 18. az hétfő, pedig ugye kedd. Az időpontunk pedig 18. reggel. Tehát ma! A gyomorgörcs kb. a MOMnál bekanyarodva kezdődik, még akkor is, mikor csak első megbeszélésekre mentünk, egyszerűen a helyhez közeledve beáll a gyomrom. Pláne most. Nünü ismét jött velünk, mint Bíztatónő!:) Már be sem kell jelentkeznem, messziről üdvözölnek és kérdezik, hogy "na mi van??!!" Percek alatt bejutottam, nővérke kérdezte, hogy a család nem akar -e bejönni velem, de elmagyaráztam, hogy Nününek még nem merünk szólni, mert annyira várja a kistesót, hogy biztosra szeretnénk menni, már ha van ilyen az én esetmben ugye. Mutatom, hogy a terhesgatyámat hordom a beültetés óta (szerencsehozásmiatt is, meg azért is, mert akkora vagyok mint a ház, ez meg milyen kényelmes így). Kishölgy kérdezi, első UH a beültetés óta? Ó, dehogy, harmadik (új itt az intézetben). Csillagszemű jön, hogylétem felől érdeklődik és már kezdődik is a vizsgálat. Azonnal látom a dobogó kis szívét!!!!!!!!!!! A monitor kásás, mákos, alig veszek ki valamit belőle, de ott egy karika, benne egy kis mocorgó és ott dobog a szíve!!!!!! Sajnos itt hallani nem lehet. Nem árultam el, hogy múlt héten, alig 5 napja már láttuk. Akkor 4 mm volt, most pedig 11 mm-nek mérték. Vagy jó gyorsan nő, vagy nem pontosan méricskélnek ezek a dokik és hozzák frászt a kismamákra.

december18BLOG-2012.jpg

Az irodájában beszélgetünk tovább, úgy látom, örül. Én nem merek. Azt mondja, hogy csodaszámba megy ez a dolog, ahogy indult, és ahogy most kinéz, szép méret, erős szívdobogás és 5%-ra teszi csak a vetélés kockázatát. Persze akkor lesz majd nyugodtabb, ha januárban meglesznek a genetikai vizsgálatok és megígértette, hogy beszámolok a terhesség fejlődéséről. Azt hiszem, most másként áll majd az ilyen esetekhez talán. Megírta a papiromat, melyben 7 hetes és 5  naposnak írta a terhességet és átadott a nőgyógyászomnak (ha október 23. jött meg, akkor szerintem ma töltöttem be pont a 8, hetet). A recepción vagy öt nővérke örömködik nekem, élén a kedvenc kunkorihajúval. Én még mindig óvatos vagyok.

UHkép. Mikor bementem a rendelőjébe, láttam, hogy furán nézegeti az UHképet. Elnézést kért, hogy nem az igazi a felvétel de azért odaadja.

Bejelentkeztem az istenhegyire, B doktorúrhoz, akihez Nünüpocakommal is jártunk. Hívtam a belgyógyászt (napok óta nem érem el), majd írtam neki mailt, hogy egyeztessük a vérnyomásomat, kérjek egy vér- és vizelet labort és egy cukorterhelést. És felhívtam Dr Szurkát, akit Meskebarátnőm ajánlott, hogy hátha Ő beválna nekem mint nőgyógyászgazdám (nem vette fel, de pár perc múlva vissza hívott-pirospont),

Lelkem kavargásáról majd később. Persze, hogy örülök, És naná, hogy félek. Igen, el sem hiszem. És igen, azonnal szeretnék a héten vásárolni egy ugyanolyan mappát, amibe Nünü pocakéletének adatait gyűjtögettem (és azóta is ott van minden lelet, UHkép, felvétel).

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr344971380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szosz10 2012.12.18. 12:42:40

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!
Na akkor most már megyek főzni meg takarítani, mert itt ülök a kupi közepén és 10 percenként frissítettem az oldalt:-)
dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Zita03 2012.12.18. 15:50:15

Itt a világ másik végén mindig hosszú perceket kell várnom, hogy betöltôdjön a blogod. Közben teszek-veszek. De ma egyik pillanatról a másikra megnyitotta az egész oldalt. Biztos, hogy nem véletlen :D Úúúgy örülök!!! És nagyon szorítok Nektek, mert a Ti családotokban jó helyre lelne ez a kisember. Minden jót kívánok!

erdeipetymeg 2012.12.18. 20:56:37

Ez aztán az igazi Adventi csodavárás !!!!

Most már én is nagyon örülök Nektek !

Szupercsirkének mikor mondjátok meg?

Mackómézi 2012.12.18. 21:46:15

.
.
Gyönyörűen növekszik a pocakodban "Ketteske"!!!

Bizony-bizony: szerintem Neki is dukál már egy mappa a leleteknek, képeknek! ;-)
.
.

Millye · http://millyetortai.blogspot.hu/ 2012.12.19. 00:33:13

jaj de jó :) Nagyon örülök :) és tervezek nektek egy tortát ♥

Helga01 2012.12.19. 18:40:59

De örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A karácsony csodája! Azt hiszem, ő is egy igen-igen különleges kisgyerek lesz, mint a nővére!!!!!!!!!!!!!!
Boldog karácsonyt Nektek!!!!!

ßóbita 2012.12.20. 00:01:37

Tényleg lehet örülni a fa alatt! 8 hét, az már mindjárt 12!
(Egyszerre fog születni a brit királyi sarjjal?) :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2012.12.20. 01:56:07

De drágák vagyok, köszönjük szépen!!!!!!!!!!!
Ölelés, Piroska

Birge 2012.12.20. 21:30:02

Nagyon-nagyon örülök és boldogságos babavárást kívánok! Jobbulást a családnak, tartsd a frontot Kismama :)
süti beállítások módosítása