Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

170

2012.11.26. 17:20 | piroskaesfarkas | 8 komment

Honnan is kezdjem, merről folytassam? Kitől kérjek szakvéleményt? Mit kéne tennem? Kit hívjak fel? Hogy álljak hozzá? 

Pénteken, a második 40-es hcg érték után beültem a forró vízbe, mivel garantálták a vetélést (ekkor már távoztak kávézaccra emlékeztető fekete izék délután óta) és gondoltam, meggyorsítom a folyamatot. Szombaton még mindig ez a fura dolog jött, vasárnapra megjött a rendesebb lajos ami még most is tart. A progeszteronokat abbahagytam péntek reggel a doki tanácsára. Mire számítottunk ma? Csillagszemű azt mondta, akkor menjek vérvételre, ha megindult a vérzés. Hát elmentünk, majd délután vártam, hogy hív és közli, hogy a hcg visszaesett, vetélés van, ahogy jelezte. Nos, a 3 nap alatt a hcg nem hogy nem csökkent, de több mint négyszeresére nőtt, most 170 volt 11 óra körül. Na itt szakadt el a cérna. A doki szerint majd egy hét múlva megnézzük a véreredményeket, de fogalma sincs, minden lehet, méhen kívüli terhesség, akármi, ilyet még nem tapasztalt. Ekkor több kérdést már nem is volt kedvem feltenni neki. 

Megint ugyanott állunk. Ha pénteken, a 14. napon megyek el vérvételre, majd pedig most hétfőn, akkor most boldogan repkednénk, hogy szépen megy fel a hcg (leszámítva a vérzést ugye, amiről meg nem tudom, hogy ha szedem a progeszteronokat, nem állok le, vajon mi lett volna). Farkas kiakadt, hogy itt kapaszkodik a baba, és megint leállították a progibogyókat, így persze, hogy elmegy a gyerek. Ugyanakkor tény, hogy a múlt héten csak 40 volt a hcg három napon át (fura, hogy szerdán meg pénteken is pont 39-et mértek, nagyon fura), tehát stagnált. Most viszont a vérzés ellenére négyszeresére nőtt? Hogy lehet? felhívtuk a nőgyógyászomat is, semmit sem tud mondani. Istenhegyi rendesorvost is elértük, Ő sem tud semmit mondani, nyilván nem megy neki Csillagszeműnek, mert azt mondta, csináljuk azt, amit Ő mondott, bár megjegyezte, hogy Ő nem is nézetett volna vért sem még egy hétig és nem állt volna le a progeszteronokkal. 

Szerettem volna ma lezárni, elkezdeni a vizsgálatokra jelentkezni, de megint nem megy. Félő, hogy mégis méhen kívül kapaszkodik szegénykém (az előzményeimet tekintve ez látszik valószínűnek számomra), ami azt jelenti, hogy hetekig elhúzódik a kínlódás, majd műtéttel kiveszik a bal petevezetőt is. Kb. majd karácsonykor. Nincs egy orvos, aki összefogná ezt az egészet nekünk, alaposabban utánanézne, akiben megbízhatnánk. Farkas a külföldi oldalakon keresgél hasonló eseteket, hcg grafikonokat nézeget. Teljes kiborulás.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr414926687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Provence13 2012.11.26. 21:58:12

Huu basszus Piroska nem igaz, hogy sosincs nyugi! Fogalmam sincs mi lehet ez, en sajna meg nem is voltam terhes. Es most ez a varakozas, hat kesz... Remelem nem lesz ra szukseg, de mar a multkor be akartam linkelni ide a habitualis vetelos dolgokat, most megteszem. De nem tudom, hogy van mar gyerkoc akkor kialakulhat e oltan immun dolof, amitol a mehbol inkabb felmenekul az embrio, fogalmam sincs. Meg annyi, hogy Fulop nagyon be van tablazva es nekem Petranyi prof a G1 intezetes Szonyu doktort javasolta, persze minden fizetos.

gyerekmonopoly.blog.hu/2012/11/09/habab_informaciok_vi

gyerekmonopoly.blog.hu/2012/11/09/habab_informaciok_vi

Provence13 2012.11.26. 21:59:55

Van meg egyeb info ezen a gyerekmonopoly oldalon. Nov eleji bejegyzesek.

Roseholme 2012.11.27. 00:25:27

Kitartás! Egyáltalán nem biztos, hogy méhen kívüli, nem biztos semmi. Továbbra is vigyázz magadra és kerüld a meleg fürdőket. A vérzés önmagában még nem jelent sok mindent, várjuk ki a végét. Szorítunk!

Nóri_ 2012.11.27. 07:50:16

Ó, Istenem! Nagyon sok kitartást kívánok és orvosként kérlek, hogy váltsatok orvost!
timmermann.hu/

Lily [free] 2012.11.27. 22:04:00

Ez a családállítás jó ötlet, vagy kineziológia... Én biztos kipróbálnék egy teljesen más utat is, no meg "hagyományos" orvost váltanék. És pihenj, és bízz... hátha ott egy (legalább egy) pici élet, aki veletek akar lenni. (A vérzés nem számít, nekem is volt a terhességem 2-3. hetében teljes.)

Helga01 2012.11.28. 08:24:34

Hú, Piros, ezt nem hiszem el!!!!!!
Ha nem olvasnám, nem hinném el!!!!!!
Teljesen megdöbbentem, azt hittem elindult a dolog valamelyik irányba, de ez....................
Teljesen megértelek, viszont ötletem sincs merre lehet fordulni! Jól látod, hogy valakinek össze kell fogni a dolgokat, akit még érdekel is pluszban!
Hátha a csajok írnak valami okosat!
Nagyon-nagyon sokat gondolok rátok, ismeretlenül is....
Ölellek nagyon!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2012.11.28. 14:11:41

köszönöm Kislányok a bíztatást, a kedvességet, mindent!!!!!

Családállítás megy egy barátnőmnél (van egy lélekstúdiószerűsége), de nem akarok menni, mert kiborulnék. Kerülöm a lélektépkedést:)

csók, piroska
süti beállítások módosítása