Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Csapó három.....éééééés felvétel indul

2012.10.26. 07:34 | piroskaesfarkas | 5 komment

Csapó sokadik, ha az inszeminációs próbálkozásokat is beleszámoljuk és csapó harmadik, ha csak a lombikok számát nézzük. A "hivatalostámogatásos" lombikok számát nézzük, akkor meg ez a második próbálkozás, mert a fagyasztott embriók beültetését nem számítják bele az öt lehetőségbe, mivel azt mi fizetjüj közvetlenül. Nem egyszerű:) De a lényeg, hogy túl egy több mint egy éve történt beültetésen, amely méhen kívüli terhességgel végződött és kevesebb lettem egy jobboldali petevezetékkel, aztán túl a nyári fagyasztott embriók beültetésén, amely nyolchetesen vetéléssel és kürettel zárult (ahol állítólag ikreket vártunk), 22 hónapnyi próbálkozás, rengeteg hormon és egyéb bogyó után most megint itt tartunk. A harmadik lombik beültetésre várunk és nagyon reménykedünk. Ha árnyaltabban akarnék fogalmazni, akkor persze több órán át írhatnék a belső folyamatokról, mind fizikailag, mind pedig lelkileg.

Eddig mindig olyan természetesen csináltam végig a kezeléseket, az UH nézegetéseket, a rengeteg injekciót, stb. De most, valamelyik nap, mikor a konyában rendezkedtem, rámtört a pánik: nem fog sikerülni és nem akarom mégegyszer ezt a fájdalmas kudarcot átélni! Nagyon lemondó vagyok most, pedig tudom, kell a pozitív hozzáállásom.

Milyen kezelést kapok most? Az előző lajos (nálunk ugye a vérzés becenece, höhö) második napjától szedem a fogamzásgátló bogyót. Majd a múlt héten abbahagytam, ki kellett hagyni négy napot (itt a harmadik nap este jött meg lajos, pontosabban október 22. este, hétfőn) és az ötödik naptól szúrni a peteérlelőt. Vagyis ezen a héten kezdtem (23.) kedden adagolni a hajrápetékszérumot, napi két injekciót, esténként, kétszer hasbaszúrva magamat. Úgy döntöttem, hogy mellette nem szedek semmit, csak az elevitet és kész. Talán ma még veszek külön folsavat is.

Most, hogy anyagliag nem állunk fényesen (ugye itt lakik az öcsém, aztán Anyikáék is teljesen lenullázódtak, nem megy Farkas biznisze sem igazán, stb.), igen rosszulesik, mikor az 5 napos szurkálódógyógyszeradagomat átvesszük és 70 ezer Ft-ot kell fizetni érte (és ez ugye nem a vége). Percekig bőgtem, mikor kiderült, hogy a két vérvizsgálat kettőnknek  (hívésahepatitiszek) 42 ezer Ft-ot tesznek ki, de aztán szerencsére találtam egy helyet, ahol 7 ezerért megcsinálták. Volt még mintavétel az alvázamból fertőzések kimutatására, Farkastól mintavétel a megszámlálás végett, AMH vérvétel (0,7 lett azt hiszem), UH és konzultáció. Most pedig jön egy újabb UH és megbeszéljük hány petesejtet érlelek és hogy fejlődnek.

Voltam terheléses vérvételen is, hogy megnézzük a cukromat, ami 5,7 lett éhgyomorra, és 8 körül volt 60 és 120 percesen is. Szerintem nem az igazi, de a labor szerint rendben van. Az altatáshoz kellett még EKG, azt is kipipáltam, úgyhogy hajrá peték!

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr884870847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anita... 2012.10.26. 21:48:20

Szerintem én még az életben nem szorítottam ennyire senkinek - talán még magunknak sem, pedig két kisfiúnk van - mint Nektek, hogy sikeruljon Kistesot adnotok Nununek. kezem-lábam mindenem keresztben, és drukk-drukk-drukk

Millye · http://millyetortai.blogspot.hu/ 2012.10.26. 23:31:27

Újra mennek a drukkok! Sokat gondolok rátok! KITARTÁS! Óriási ölelés! ÉS HAJRÁ!

Zsebencik Lopédia 2012.10.27. 10:35:47

hajrááááááááá! nagyon drukk Nektek, sikerülni fog! :)

demetnik 2012.10.27. 12:55:49

Halkan,csendben drukkolok Neked/Nektek!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2013.02.25. 19:04:12

@Anita...: Itt még nem is mondtam Nektek, hogy mennyire kedvesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm!!!
süti beállítások módosítása