Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Itthon

2012.09.10. 13:00 | piroskaesfarkas | 2 komment

"Közösségbe mehet szeptember 13-án." Füle gyulladt, náthás, köhög. Doktornő felírt egy csomó bogyót és megnézte az összes lovunkat, hogy miket rajzolt Nünü, hogy tud balettozni, és még a kertbe is ki kellett mennie, hogy megnézze a képzeletbeli sártengert, ahol a lovak meghempergőztek.  Édes, ahogy hagyja, hogy belenézzenek a fülébe, oroszlánosra nyitja a száját és nem harcol, mint régen:) Na és a doktornő belépését követő kétpercesszájlegörbítés után teljesen beindul, rácuppan a hozzánk betérőre és nincs megállás.

photo_1.JPG

Továbbra sem mondja, hogy nem szereti az ovit, csak sírdogál néha, ha előkerül a téma. Meg ilyenekből lehet észrevenni pl., hogy egész éjjel fent voltunk, rosszul aludt, fájhatott a füle talán, nem tudom. Reggel mondja nekem, hogy már jól van. Erre mondom, hogy telefonálni kell az óvónéninek...-de nem hagyta, hogy befejezzem a mondatot, hogy azért, mert ma sem megy, hanem rögtön hozzátette, hogy: "még egy kicsit nem vagyok jól". Az imént pedig megint mondott valami okosságot, mire megdicsértem. Egy perc múlva megszólal: "Nekem nem kell oviba járnom, én így is okos vagyok." Megint mebszéltem vele, hogy milyen jó hely, és fontos, hogy mennie kell, mert csak akkor mehet majd iskolába, meg hogy mennyire örülök, hogy ilyen jó ovit találtunk, hogy biztonságban és jó helyen tudhatom, és hogy minden délután örömmel megyünk érte, stb. 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr334766244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cucka 2012.09.10. 20:25:33

Piros, muszáj már oviba járnia? nem tarthatnád még kicsit magad-magatok mellett? (buta kérdés és nincs is jogom ebbe beleszólni, csak pusztán saját tapasztalat... egyke jányka voltam, hasonlóan burkoló szeretetben nőttem, mint Nálatok Nünü és 3 évesen nagyon nem akaródzott nekem az ovi. és nem az eszemmel volt a baj. sírtam, nem barátkoztam, nem ettem. sztrájkoltam. és az én anyukám akkor adott nekem még egy kis időt... és fél év múlva már én kértem, hogy mehessek és sosemvolt többé baj. )

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2012.09.11. 13:22:56

@cucka: Jaj Cuckám! Annyira jár ez is a fejemben!!!! De közben erősen ott van, hogy mégis kéne neki ez a közösség......
süti beállítások módosítása