Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Tavoltartas

2012.06.29. 13:17 | piroskaesfarkas | 3 komment

Unalmas a konyvem, a Munkacsyrol szolo. Beszelgetek mindenkivel, aki nyitott, vigasztalom az abortuszon atesetteket, kovaszosuborkat ragcsalok ( Anyika annyit kuldott, mintha az uborka beragasztana a terhesseget), bamulom irigykedve az ujszulotteket, fenykepezek epuletreszleteket a telefonommam es neha telefonalok is vele. Az egyetlen komolyabb tevekenysegem az volt, hogy atkertem magam a fal melletti agyba, mert fura volt, hogy 30cm volt jobbra es balra is a szobatarsaktol, igy meg be tudok kuckozodni. Az imenti vizitnel beprobalkoztam, hata hetvegere hazamehetek, de nem. Kertem, hogy akkor rakjanak ra az uh gepre egesz nap. Assenem. Drno szerint ez egy uj fejlemeny, O mar nem mond semmit, megfigylnek. Farkas beugrott, aztan egyuut le a bufebe. Reggel meg is konnyezte a pulzalast, de ahogy fogalmazott, probalja tavol tartani magat, mert fel, hogy holnap megint mast latnak majd. Azert ez olyan, minta megint bedobtak volna nekunk egy hajokotelet a sullyedo ladikunkra, pedig mar elfogadtuk, hogy ki kell usznunk a partra. Az eszunk tiltakozik, de a lelkunk megint probal kapaszkodni. A bufe asztalnal van egy reklam matrica, talan jegesteas, ahol szorodnak szet a cseppek. Kikerestunk egy harommilimeterest, odatettuk az ujjunkat es lefenykepeztuk.....

photo8.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr814619107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adibaba 2012.06.29. 14:45:12

Az én babám 6 hét 1 naposan pont 3 mm volt...és az nagyon jó kis méret! :-)

gneke 2012.06.29. 23:09:13

1. Volt olyan ismerősöm, akinél két baba fejlődött, inszemináció után: egyik a méhben, másik a méhen kívül. Ott minden orvos a méhen belüli embrióra koncentrált és nem értették mit nyavalyog, hogy szétmegy a hasalja a fájdalomtól. Mikor kiderült hogy egyik embrió a méhen kívül fejlődik és műtét lett a vége, nekifutásból ki akarták venni az egészségesen fejlődőt is. A kislány azóta 7 és fél éves, és van egy majdnem hatéves öccse, spontán fogant.
2. Tavaly történt velem. Volt egy nemtervezett terhességem. Most ne ítélj el, amiért nem tartottuk meg, 7 hetesen még csak petezsákot láttak, az orvosom szerint 4 hetesnél nem lehet több ez a terhesség, nem fejlődik rendesen, spontán vetélés lesz ennek a vége. Aznap bevéreztem és véreztem, és véreztem. Még rá egy hétre, 8 hetesen a köv. UH-on is, amikor az embrió már 7 hetesnek felelt meg (7 mm volt, ugyanaz a gép). És még mindig véreztem. Rá egy hétre, 9 hetesen azon a napon is. Akkor már behozta a korát, 17 mm volt. És két hétig ömlött belőlem a vér.
3. Én még mindig reménykedek. Ne haragudj rám ezért! Őszintén együttérzek veled és mindazokkal akik azt mondják, hogy ezt kibírni lelkileg... Tomboló hormonok mellett...Megy a drukk Nektek.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2012.06.30. 08:38:38

Dragaim! Koszonom a velemerzest! Fontos, hogy nem itelem el, ha valaki elveteti a babajat!!!!!!!! Nem merek remenykedni, de bizni sem, igy sokszorozodva jo, ha Ti megteszitek helyettem:)
süti beállítások módosítása