Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Pulzalas

2012.06.29. 10:56 | piroskaesfarkas | 10 komment

Egy napja vagyok itt. Azota 3 orvos latott uh-n. Mindharom mast mond. Ma reggel levettek a surgossegi hcg-t. Fel oraja berobogott a hosszunevu orvosom es futva kozolte, hogy a hcg stagnal (kesobb utanajartam, 2400 kb), ne egyek, felraknak egy tagitot es holnap kuret. "ha akar, meg elmehet ultrahangra, megnezi valaki, de nincs ertelme!" Felhivtam Farkast, hogy ez van, aztan kisetaltam a folyosora. Ott elkapott egy nover, hogy miert nem vagyok uh-n, igy elmagyaraztam, hogy a doki szerint nem kell. Kerdezte, hogy akarok menni a megnyugtatasom vegett, mielott elvegzik a kuretet. Elballagtam. Tiz hatalmas pocaku kismama kozott ultem es kerdesukre elmondtam, hanyadik honapban vagyok...Bent ujabb doki. Vizsgal, diktal az asszisztensnek: 7 mm petezsak, benne 3 mm szikholyag..... "es nezze, itt pulzal a szive!" felemforditotta a monitort, de nem fogtam fel semmit. Magyaraztam, hogy most akarjak elvenni es hogy az utrot is abbahagytam. Nem erti, miert, szedjem megint, mert itt elo terhesseg van, nem csinalnak magaval semmit, 100szazalek. Kibotorkaltam az eloterbe, bogve es ertetlenul felhivtam Farkast es Mesket. Ok sem ertenek semmit. Hogy is lehetne? Ha nem setalok el uh-ra, most mar a tagitoval ulnek kuretre varva........ Orulok? Nem. Nem is tudom, mit erzek. Talan duhot, felelmet es bizonytalansagot. A hcg nem nott. Fogalmam sincs, ha tegnap ket elhalt babat latott valaki, ma hogy kerul oda pulzalo sziv? Bombolve jottem a folyoson. Egy doki-tavaly vitatkoztam vele- elkapott es kerdezte, megis miert bogok, ez jo hir! Az utro szerinte tok felesleges. Ket perccel kesobb atolelt dr hosszunevu, megpuszilgatott: " remeljuk a gep tevedett a hcg- vel es 7 honap mulva megszuli nalam az ikreket!" kezdem azt hinni, hogy egy furcsa almot elek 3 hete, vagy megbuggyantam. Szerda este 2,5 oras forro furdot vettem, miutan Dr Talano kijelentette, hogy elhalt a terhesseg es hagyjam abba az utrot es spontan elvetelek, kuret sem kell, mert nincs ott semmi.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr54618753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wodter 2012.06.29. 12:48:41

Nem is tudom mit szóljak,
nagyon sok erőt és kitartást kívánok!

Helga

Kismoly 2012.06.29. 13:23:51

??? MI?
Ugyanazon a gépen néztek meg mindhárman?
Jahj, Drága ölellek! -fogalmam sincs mit mondjak...
legszívesebben elküldenélek az én Doktornénimhez,(ultrahang specialista-is-) de Ő most egy hónapig Londonban van...
Akkor most? Várakozás?

Birge 2012.06.29. 14:13:22

Szürreális...Döbbenetes... A legjobbakat kívánom és sok erőt mindehhez! (Innen nézve legjobb lenne hazamenni, a sorsra bízni, mert ettől megbomlik az ember agya...:-(

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2012.06.29. 14:35:59

Agybomlas, igen..... Uh specialista, igen, jo lenne, bar igen, nagy gepen neztek, ugyanazon......elhiszitek?

Adibaba 2012.06.29. 14:43:13

Elszörnyedtem én is. Hát ez meg most mi? Őrület!
(Persze nagyon szorítok hogy ez legyen az Igaz!)

BPanka 2012.06.29. 15:44:01

És megint MOST bőgök, sosem akkor, mikor igazán rossz híreket hozol. Ez felfoghatatlan, érthetetlen, és komolyan, őszintén minden de minden tiszteletem a tiétek, hogy még ép ésszel bírjátok ezt az őrült "játékot", amit a sors/orvosok űznek veletek. Még így kívülről is érzem, milyen megterhelő lehet lelkileg újra hinni, újra bízni, nem is bírom elképzelni, hogy te mit élhetsz át ezen a bizarr hullámvasúton ülve, de valami mégiscsak azt mondatja velem: szerintem ott van az a baba, és ő egy valódi csoda, ha mindenféle látszat és orvosi számítás ellenére is így kapaszkodik.
Nem is tudok mi mást írni, annyira meg vagyok indulva ettől a hírtől, nem szűnök drukkolni ezért a kis csodabogyóért.

Kismoly 2012.06.29. 15:47:50

@piroskaesfarkas: ...ilyen fiatal terhességnél nagyon gyakorlott és biztos szem kell ahhoz, hogy egyértelmű diagnózist állítson fel az adott orvos, azért is írtam... simán be lehet nézni...amikor nekem keresték az okokat a kórházban a brutál vérzés miatt az ikreknél-mondtak mindenfélét...
.... a HCG viszont stagnál...nem tudom mit mondjak Neked, Drága...az a baj, hogy pontosan ilyen utolsó szalmaszálbakapaszkodós vagyok én is.... Hm...
Ölellek!

cucka 2012.06.29. 19:58:31

ez iszonyú. és borzasztó. és kétségbeejtő. és nagyon-nagyon sokat gondolok rád-rátok és nagyon-nagyon csúnyákat gondolok most az orvosistenekről.

erdeipetymeg 2012.06.29. 22:12:46

Annyira hinni akarok BENNE, bennetek !! Tényleg szívem szerint én is bemennék, összecsomagolnálak, és elvinnélek messze-messze ezektől a dokiktól...

Te, csak halkancsendben jegyzem meg: Csillagszeműt nem kéne sürgősen lecserélni??? Mi az, hogy még nem is látott egyáltalán UH-n??? Mennyire vagy fontos neki???

Tudom, nem ismerem a részleteket, de Dr Talánnőt, és Csillagszeműt nem szeretem:(
De aki a folyosón elkapott, és megpuszilgatott: Na, csak Őrá hallgatnék. Igenis basszus pulzál az a gyererek !!! Ilyent nem mond egy doki, (ilyen előzmények után) ha biztosan nem látja !!! Istenem, sikerülnie kell !!!

Millye · http://millyetortai.blogspot.hu/ 2012.06.30. 00:14:58

Még most is potyognak a könnyeim amikor másodszor olvasom el. Egy dolog biztos, hogy amíg a legkisebb remény is van addig hinni kell bennük és harcolni értük. Szeretettel ölellek!
süti beállítások módosítása