Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ennyi

2012.06.27. 18:18 | piroskaesfarkas | 11 komment

Hcg: 240 - vagyis 1 het alatt csupan megduplazodott. Stop. Progeszteron: 40. Stop. Elhalt terhesseg vagy kozeledo veteles esetleg mehen kivuli terhesseg. Stop. Utrot abbahagyni es remelni a spontan vetelest - legjobb esetben. Stop. Baloldal sajog nagyon. Szivem megjobban. Nunu vidaman ujsagolta az utcan, hogy kistesoja lesz. Honnan veszi? Stop. Meg telefonrol irok. Stop. Nem volt meg lehetosegem egy nagyot bogni. Stop. Mar a masodik babat veszitjuk el egy even belul. Mar lehetnenk haromgyerekesek, amire vagyunk. Stop.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr104615215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gneke 2012.06.27. 20:02:06

Én még mindig azt mondom, hogy élő terhesség. Nününek igaza van!
Szorítok, nagyon!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2012.06.27. 20:09:46

Hát Drága, sajnos nem. Ha él is még, akkor sem fejlődik rendben, mert a hcg hormonnak 2-3 naponta meg kell duplázódnia. Sajnos az én esetemben ez nincs így. közel sem. Szomorú, de így van....

cucka 2012.06.27. 21:42:29

borzasztóan sajnálom... :((((( ölellek nagyon-nagyon!

Millye · http://millyetortai.blogspot.hu/ 2012.06.27. 23:20:26

Nagyon sajnálom! együtt érzek veled! Hatalmas ölelés! :(

gsky 2012.06.28. 00:22:58

:(:( nagyon nagyon drukkoltam és fogok is. Oda jár egy kisbaba vagy kettő vagy amennyit szeretnétek...

alamaison 2012.06.28. 00:47:42

"Ugye tudod, hogy a hitben is hinni kell?!"

Ez nagy titok. Az első pillanatban nem is érthető. Nem a vallásos hitről beszélek, hanem az önmagadba vetett hitről. A terveid megvalósulásába vetett hitről, arról, mely megelőlegezi - vagy megidézi? - a jövődet.

Nos, figyelj jól. A hitet éppúgy fel kell nevelni, mint egy gyereket. Először gyengécske még. Mint egy pici, izzó parázs: fújni kell, hogy lángot kapjon. Nem megy könnyen. Kifogy a levegőd. Pislákol a tűz, már-már elalszik.

De fújd! Fújd, kitartóan, türelmesen. Először még nem megy. Hiába. Már-már föladod, de mivel hiszel a Hitedben, mégsem hagyod annyiban. Fújod tovább.

Egyszer csak az élet visszaigazol. Elkezd pislákolni egy lángocska, és egyre magasabbra tör. Akkor eltölt az öröm: "Jé, hát ez működik!" Igen. Az első sikerélményed azt üzeni: érdemes hinni tovább. De jön egy szélfúvás, és eloltja a tüzet. Itt a kudarc. Nem sikerült! Mégsem sikerült. Vége.

De mivel "hiszel a Hitben", elkezded fújni a hamut, és azt veszed észre, hogy a fehéres szürke pernye alól kivillan mégis egy varázsszemecske, és egyre nagyobbra nő. Még jobban fújod, teli tüdőből, szinte alig veszel levegőt, csak fújod, fújod... És fellobban a tűz!

Te csináltad. Valóra vált a hited. Most már ég, lobogva lángol a tábortűz. Melegedni tudsz körülötte. Mások is odajönnek, mert ahol meleg van, odagyűlnek az emberek.

Hideg világ van, és mindenkit vonz az élő tűz melege - melyet te teremtettél. Látod, társaid is lettek egyszerre. A hitedből. Amelyben - minden csőd és kudarc és nehézség ellenére - hittél. A sok "nem megy" után - ha hiszel a Hitben - egyszer csak menni fog!" Müller Péter

Így lesztek Ti hamarosan háromgyerekesek, mert mindhárman erre vágytok!
Őszinte ölelés: Ala

KÉ81 2012.06.28. 07:38:56

Nem találok szavakat, mert ezt egyszerűen nem hiszem el! Ilyen nincs!!!!!

Szorítok értetek! Sok puszi

BPanka 2012.06.28. 09:11:35

:-((( Végtelenül sajnálom.
De nem szűnök meg hinni benne, és drukkolni érte, hogy egyszer csak megérkezik hozzátok ez a várva várt baba, vagy akár több is.

Adibaba 2012.06.28. 10:36:28

Tényleg nincsenek arra szavak, amikor bekövetkezik a legrosszabb amitől tartunk. Borzasztóan sajnálom. :-(

alamaison olyan jót írt/idézett, én is hasonlót szerettem volna, de tulajdonképpen mindent elmondott.
Most gyászold el a babát is, a történteket, de a hitedet ne hagyd el! Sőt, erősítsd.
Nagyon jó, hogy elképzeled a három gyereket együtt rohangálva, ám sose húzd át a félelmeiddel ezt a képet!!!!!!!!!!!
Most még nem értjük, miért történnek ezek a dolgok, de biztos vagyok abban hogy okkal. Talán egyszer visszanézve megérted/jük majd, bár az is lehet hogy nem derül ki....
Én még azt is tanácsolnám, hogy ne utáld most a tested (magadat), szeretgesd meg gondolatban a női szerveidet, és inkább köszönd meg nekik hogy megpróbálták.
Látod, sokan vagyunk akik pozitív energiákkal támogatunk, és ott van a csodálatos családod is, de nagyon fontos hogy TE legyél magadnak a legfőbb támogatója.
És most ezekben a napokban ez lesz a legnehezebb talán, mégis ha tudod, tartsd ezt szem előtt, kérlek.
süti beállítások módosítása