Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Jelentés

2012.06.15. 17:54 | piroskaesfarkas | 5 komment

ET+17. nap. Megint van vérezgetés, igaz, alig. Mellfájdogálás, hányinger pipa. Reggel elmentünk az inétzetbe vérvételre. Együttérzőek és kedvesek voltak a nővérkék, még fizetni sem engedtek (a 2. vérvételt szerdán kellett, ezt nem). Pont mint tavaly. A folyosón Nünü videóin nevetgéltünk Farkassal és a helyzetet próbáltuk elemezni. Nem sokra jutottunk. A kész leleteket lefénymásolták és vittük a kórházba. A következő adatsort produkáltam a héten.

ET(azaz embrió transzfer, ha valaki ugye nem jártas a témában)+13. nap: HCG: 156, progeszteron: 28 - gratulálnak a terhességhez. Vérzek. Megemeli az orvos az aluldugdosós utrogestant.

ET+15. nap: HCG 178, progeszteron 28. Doki szerint gyanus, hogy pont ahogy tavaly ilyenkor, most megint méhen kívül fejlődik a baba. Hagyjam abba az utrogestánt és reménykedjünk a spontán vetélésbe, hátha szerencsém (haha) van és nem méhen kívül van, "simán elvetélek".  A szülésznőgyógyászom nem javasolta, hogy abbahagyjam a pénteki UH-ig.

ET+17. nap: HCG: 330, progeszteron 21. Majdnem megduplázódott a két nappal ezelőtti érték. Meskebarátnőmmel egyeztetünk. Mi van akkor, ha az egyik baba ment el, a vetélés ürülget a vérzéssel, a másik pedig termeli a HCG-t? Ezért nem nőtt hétfőről-szerdára olyan mértékben, de most meg igen. 

Dr Talánő ma délután megvizsgált UH-val. Semmit sem látott. Szerinte belül nincs terhesség a méhemben, mert vékony a nyálkahártya. Nem lát semmi. Egyelőre petevezetékben sem (megjegyzem, tavaly ilyenkor sem látta, pedig ott volt, másik doki észrevette). Nem zárja ki a méhen kívüli terhességet. Sőt. Arra nem tud magyarázatot adni -Farkas külön felhívja-, hogy most miért duplázódott akkor meg a hcg? Ha vetélés lenne, akkor miért nő ilyen ütemben. Ha pedig így nő, a  méhen belül pedig nincs, akkor csakis méhen kívül lehet, nem? Megbeszéltük, hogy elhagyom az aluldugdosóst, ettől viszont ha van is valaki odabent, csak még nem látszik, akkor nagy valószínűséggel eleszítjük. De ha nem hagyom abba, a vérzés sem tud megjönni rendesen, ha egyáltalán akar, és ha nem méhen kívül fejlődik a baba. Ma sem jött el semmiféle megkönnyebbülés.

Jövő héten újabb hcg vérvétel. Ha addig rosszul leszek, elájulok, nagy vérzés önt el, éles fájdalmat érzek, stb. rohanás a kórházba. A méhen kívüli terhesség nem játék. Ennyi. Irány haza. Még tanakodunk, aztán meghozzuk a döntést, leállok az utróval. A kocsiból még felhívjuk a klínikát, Csilalgszemű nincs bent, üzenetet hagyok, hogy holnap hívjon. Rákérdezünk erre a hcg duplázódásra. Bár úgyis tudom mit fog mondani: hogy a hétfői 156-nak most már 600 körül kéne lennie, ennyi. Nem is tudom, mit várunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr644590844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

demetnik 2012.06.15. 21:38:37

Nem akarok sem hiú reményeket kelteni,sem még jobban elbizonytalanítani,hiszen mégis csak egy asszisztens vagyok,de 1000-res ßHcg szintig nem látszik az UH-on semmi,afelett látható már a petezsák,szikhólyag...Nagyon nehéz ez a helyzet,tanácsolni sem tudok semmit,csak egyszerűen nagyon-nagyon szorítok nektek!!

Millye · http://millyetortai.blogspot.hu/ 2012.06.16. 00:30:55

A bizonytalanságnál nincs rosszabb :( én azért még mindig reménykedek.

Melike80 2012.06.18. 14:26:22

Van már valami hír rólad? Izgulok értetek

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2012.06.25. 12:25:17

Köszönjük, köszönjük Kislányok!

Demetnik! Köszönöm külön, hogy a szakértelmeddel itt vagy és jelentkeztél!!!:) Igazad volt, 100 után láttak "valamit". Most izgulok rettenet mód, hogy rendesen növekszik -e a hcg, jó helyen van -e, rendben van -e, jól fejlődik -e ennyi viszontagság ellenére is.....

Puszik,
P
süti beállítások módosítása