Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Gyűjt

2012.01.03. 16:05 | piroskaesfarkas | 5 komment

Marcika és Két India és Amerika között betért hozzánk tavaly és a sok kedvesség mellett hoztak egy elefántos, bőrből készült, díszes perselyt a gyereknek. Azért jó, mert az egyik lába kipatentolható, és amit felül bedobált, azt időnként át tudja számolni. Pár napja megtalálta az elhanyagolt elefántot és rendszeresen ellenőrzi a tartalmát. Míg Pöti elővette a pénztárcáját és át nem adott neki pár fémszázast. Ekkor történt valami. Sóhajtott egyet és közölte: "hhhhh Pöti.....(kis mosoly).....Ez nagyon szép dolog volt Tőled. Most már több játékot tudok venni a játszóteremhez......Úgy gondolom, hogy játszótérre gyűjtök pénzt."

Sosem mondtuk neki, nem bíztattuk gyűjtögetésre, a kerti játszótérről is talán egy éve lehetett szó, tavasszal. Most mégis kampányol, péerezik és gyűjt. Tegnap a Papához is odaszaladt: "Bagoly! Légyszíves add ide az fémpénzeket, az összeset, mert kellene Nekem a játszóteremhez. Szeretnék hitát, csúszdát, homokozót meg más játékokat a kertbe. Van Neked aprópénzed Papa?" Felvillanyozódva hozta a két százast. Tegnap magyarázta is, hogy olyan kis barna játszóteret szeretne, rózsaszín csúszdával. Mondtam Neki, hogy szerintem csak piros, kék, zöld és sárga csúszda közül választhat, rózsaszín nincs. "De nekem rózsaszín kell. Az a kedvenc színem. Majd Apaca szerez."

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr813516739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziltó 2012.01.03. 19:40:23

És Apaca szerez. Vagy fest. De lesz rózsaszín csúszda. ;)

seresv · http://gyerekkonyvkritika.blogspot.com 2012.01.03. 21:18:41

Ahogy ismerlek, most addig nem fogsz megállni, míg nem találsz rózsaszín csúszdát. :)) Mondjuk sztm nem olyan nehéz feladat, csak lehet h lesz egy hercegnő rajt'... :)

ßóbita 2012.01.05. 14:38:09

TALÁLTAM! :)
muanyagjavitas.eu/a-joomlarol-bovebben/jatszoteri-csuszdak.html
A galériában van rózsaszín, szóval tutibiztos, hogy gyártanak! :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2012.01.08. 19:25:34

@ßóbita: Óriási vagy Bóbita! Nem is Te lennél!!!!:))))) Köszönöm!

Most egyelőre az van, hogy nézzük, mint tudunk eladni, hogy egy kis játszóteret csinálhassunk a kertben:)
süti beállítások módosítása