Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Balettoskirálylány

2011.05.24. 21:22 | piroskaesfarkas | 3 komment

Kergetőznek a lakásban, körbe-körbe rohangálnak (milyen jó, hogy így alakítottuk ki a házat, mert emlékeztünk rá, milyen jó volt gyerekkorunkban, mikor vendégségben futkározhattunk egy ilyen lakásban - és ez most nem vicc:) és ezt hallom a gyerektől, viháncolva visítva: " Üldözz Pom-pom, kapj el!!!!!!! Picur vagyok és nagyon gyorsan tudok futni!!!!!!" Nevetek rajtuk, majd: "Gyere Pom-pomanya, elkapnál légyszíves?!"

Kilógatja a lábát a kádból és hahotázik: "Bámészkodik a lábam, höhöhö." 

Visszatérő játék a csúszdaszerelősdi. A csúszda az Apja lába, hozza a szerelőtáskát és "megcsavargózza" a csavarhúzóval, kalapálja, javítgatja. Ma megkérdezte Farkas Tőle, hogy nem kellene -e megjavítani a csúszdát? Mire Ő bosszúsan, mint akinek nincs kedve hozzá: "Hát jó, Te akartad!" Tegnap pedig balettoskirálylány volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr122929899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

seresv · http://gyerekkonyvkritika.blogspot.com 2011.05.26. 08:11:46

Kedvenc Piroskám!
Van olyan h Ezatigyereketek egy egyszerű és koszos melegítőnaciban és hozzá nem illó kinyúlt pólóban rohangál otthon és nem kalap- és ruhakölteményekben????!!! ÉS ezt nem csak a tüllszokesz miatt kérdem :)
Puszi: Minden-idillben-porszemet-kereső s. virág ;)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2011.05.26. 11:06:38

@seresv: Kedvesem! Melegítőnaciban láthatod pár bejegyzéssel előbb (lila alsó), sőt, az a póló egy picit ki is nyúlt:) (mindkettő használtan került hozzánk).
A fenti tüllszoknya játék persze, van hozzá korona meg miegymás. A felső, az egy ruhácska volt (a piros, virágokkal), még 1 évesen hordta, most tunika, és az is használtan került hozzánk, mint majdnem minden ruhája.
Ezen kívül, felhívom a figyelmedet az egy darab szandáljára, amin ki is vagyok, meg azon is, hogy zoknival hordja...De a gyógyszandálokon kívül nem nagyon akarok ráadni mást, így marad ez (marha drágák, nem megy belőlük az öt darab, hiába szeretném).
Kalapok, sapkák. Ó igen, millió van belőlük és mindig válogat is belőlük, általában a fején van valamelyik.
Na, elég porszem ez így?:DDDD
Puszi
süti beállítások módosítása