Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Zacskósnyúl

2011.04.29. 11:01 | piroskaesfarkas | 6 komment

Tartjuk a hagyományokat. Volt ugye tojásfestés, locsolkodás (komoly, ránkszabott versekkel), tavaszi koszorúkészítés, tojásajándékozás a fiúknak és ajándékkeresgélés a kertben kosárkával. Mindet szerettük.

A nyúlnyomozás második napján, mikor úgy érkezett Anyikáékhoz a gyerek, hogy "Na, nézzük csak, itt járt -e a húsvéti nyuszi Nagyikáéknál is?", szemerkélt az eső. Ezért minden kis ajánékát uzsonnászacskókba csomagoltuk és úgy kerültek ki a kertbe, hogy esőkabátban keresgélje a zacskósnyulakat.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr352864230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LilyotV 2011.04.29. 21:18:05

Na ettől az esőkabáttól padlót fogtam. Igazán erre a kis tündérmanóra való. :) Olyan kis antennás, ha lekonyul a széltől nem szabad már kimenni. :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2011.04.29. 21:20:18

@LilyotV: :))) Jó ötlet!!:D Ez is használtan került a kezeim közé:)

erdeipetymeg1 2011.04.30. 09:22:55

Látom, a csokitilalom lejárt, és meglehetősen élvezi ez a kisasszony :):)

Szerencsére /vagy nem, nem is tudom az enyémek valahogy nincsenek oda a csokiért..... Mindenki ámul ezen:) Lehet, hogy valamilyen szinten közrejátszik, hogy abban a pillanatban,. hogy Petivel várandós lehhem, nem bírtam semmi de semmi édesre ránézni. Se somlói, se tejszínes milka.. Pedig előtte, volt olyan (kicsit depis, az igaz) időszakom, amikor elnyalogattam egy üveg nutellát... áááááhhhh

Aztán a gyerekek megszülettek, ez meg így maradt... azóta se....így a nagyitól tömegével érkező tábla csokik, húsvéti nyulak, télapók landolnak mindenféle muffinban.. (azt a kölykök azért megeszik)....

Puszillak benneteket, továbbra is csak ámulok ezen a nagylányon ......
Nagyon szerethetnek bennetekek Odafönn:):) - Vagy Ő nagyon jól és alaposan választott:)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2011.04.30. 21:29:28

@erdeipetymeg1: Nem, nem járt le, csak két napig felfüggesztettük! De ekkor is csak egy picit ehetett (mondogatta is jódarabig, hogy "Apaca elvette a csokibárányomat....!":)
Továbbra sem eszünk előtte csokit és nem is adunk neki. Max. most már annyit, hogy a heti 1 esetleg 2 térudolfot már nem hámozom meg.

Tudod, én meg cukros voltam a terhesség alatt, szóval egy morzsa cukor vagy csoki sem csúszott le a torkomon. Gondoltam is, hogy így majd talán nem szereti meg a csokikat, sütiket. De olyan élvezettel eszi ezen a viedón is azt a bárányt:)
Nagyon jó, hogy a Tigyerekeid nem kedvelik ezeket!
Nagyon köszönjük, édes vagy!!! Hogy stílusos legyek!:)

Bárcsak szeretnének még minket és leküldenének hozzánk még két szép és egészséges babát, kistesót!!!!! Annyira vágyunk rájuk!!!!!!
Puszi

erdeipetymeg1 2011.04.30. 22:04:57

Ilyen csodatündér nem nő ám minden bokorban:)

Szerintem a következő kisporonty még nem érkezett meg az "elosztóba" ahol a babák választják a szülőket... de bízom, hiszem, hogy már hamarosan odaér, megtalál benneteket, meglátja ezt a tündéri lányzót, és Őt akarja okos nagy nővérkéjének, és nagyon gyorrsan beköltözik hozzátok !!!!
Annus 3 éves kora körül erről így nyilatkozott: "-Hát, igen, én nagyon jól választottam, és biztos a Peti miatt mert Ő olyan okos, és tudtam, hogy majd megtanít mindenre" - na erről azóta változott a véleménye de 3 évesen még így gondolta:)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2011.04.30. 22:15:26

@erdeipetymeg1: Édesem, megzabálom!!!!:) Aztán pár év múlva megint ezt gondolja majd:))))

Félek, hogy kifutunk az időből....És úgy, de úgy szeretnénk még két kistesót Nününek...Olyan nagyon vágyakozunk.....
Köszönjük a bíztatást!:)
süti beállítások módosítása