Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szövegláda - erőszakkal

2011.04.28. 11:20 | piroskaesfarkas | 4 komment

Jobban szeretem, ha könyvet olvasunk, vagy fejből mesélünk neki, mint hogy a TV- vagy a gépem előtt ül és mesefilmeket néz. Azért előfordul, hogy mégis ezt szereté és mi engedünk is neki. Ilyenkor általáben ezeket nézi: Vuk, Micimackó, Futrinka utca, Mazsola és Tádé, Mikiegér és a nagyon nagy kedvenc, a Csodabogarak (utóbbi tele van bogarakkal, csigákkal és az egyik favoritja a pók??!!!). Szerencsére kevés időt tölt el így és az olvasást sokkal többre tartja.

Azért is lepődöm meg folyton, miként tudja megjegyezni pl. a Vuk szövegét párszori nézés után? Kívülről fújja és sűrűn megesik, hogy előszed belőle egy-két mondatot, amit egyszercsak úgy előhúz. Én meg nem is emlékszem, hogy hol hangozott el, míg Ő el nem magyarázza. Ilyen volt minap, mikor nem akart kijönni az Apjától a dolgozószobából, aztán mégis elindult hozzám, majd a karomba vetődve közölte: "Anya, engem erőszakkal hoztak ide." (igyekeztem elmagyarzáni neki, hogy ez mit jelent, és kérdeztem, hol hallotta, s ekkor kiderült, hogy a "lányróka mondja a Karaknak Anyaca, tudod, mikor ki akarják szabadítani a Vukkal a lányrókát.")

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr622861557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LilyotV 2011.04.28. 22:16:00

Csodaszép ez a kicsi lány, ez a sapi nagyon "kishölgyes", az pedig hogy milyen okos ez a meseszemű apró lányka, ámulatba ejtő. :) Jó titeket, rólatok olvasni...

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2011.04.29. 20:29:21

@LilyotV: Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!:) Ui: sapka Nagyika műve:)

LilyotV 2011.04.29. 21:16:22

(Nem vagyok ám új, a kiírt Lily vagyok a Ficsergőről, olvaslak már Mütyürön túli időkből - milyen távolinak tűnik - csak nem akartam IndaPass-ra regisztrálni azért hogy itt hozzászólhassak. De most már nem bírtam tovább, ez a sapi és az egész rávett. :D)
süti beállítások módosítása