Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nyúlnyomon-a csokibárány

2011.04.27. 22:36 | piroskaesfarkas | 2 komment

Nemfelejtempillanatok. Boldog nemfelejtempillanatok. Amikor a határtalan boldogságérzés -akárhogy is próbáljuk elszigetelni- összekeveredik egy csipetnyi szívfacsaró szomorúsággal. Ahogy sétálgatott a kerben, fején a maga által kiválasztott szalmakalappal, kezében egy fonott kosárkával, s a megtalált ajándékokat az Apjánál lévő óriási kosárba gyűjtögette, az övébe csak a csokiállatok és tojások kerültek.
A mosolya, ahogy reggel az általam eldugott-, majd most általa megtalált két kosárnyi ajándékot szortírozza, ahogy a leül a fűbe és olvasgatja az új, bokor alatt megtalált könyveket. Na és az a vigyor, az az összpontosítás, mikor kibontottuk neki az első csokiját, s ahogy falatozott, mint aki napok óta nem evett....egy aprócska csokimorzsát sem hagyott veszni......

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr582860755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Melike80 2011.04.28. 07:27:25

Gyönyörűséges nagylány már! Nem szeretném, hogy szomorú légy! Megkaptátok már az eredményeket? Gondolok rátok, sokat. Puszi
süti beállítások módosítása