Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szövegláda - anyaember

2011.03.10. 21:12 | piroskaesfarkas | 2 komment

A hálózsákjában csücsül az ágyon, issza a bébit, aztán a kiürült üveget átnyújtja Nagyikának.

-"Köszönöm szépen Nagyika a finom bébit. Hol van az alvórongyikám?

-Nagyi: Anya lement érte, mindjárt hozza.

-"Hol a csudában van már Anyacám? És hol van a dumbika?'

-Az sincs itt szívem, azt is hozza Anya.

-"Ne mondd ezt mama! Itt van az valahol"

 

Máskor. Odarohan Anyikához. "Hát szia Kismamácskám, jöttem Hozzád puszilkodni.....mmmmá, mmmmmá, mmmmmá!"

 

Bevásárlóközpontban áll az üvegkorlátnál, figyeli a mozgólépcsővel közlekedő embereket, majd odakiált: "Sziasztok! Szervusztok emberek! Idenézzetek, itt vagyok, itt van Nünü!!!!!"

Fürdik Nagyikáéknál a nagykádban, aztán kiemelem a hatalmas, narancssárga törölközőben. Meglátja magát a tükörben és kacagni kezd: "Ott van egy apró sellőbébi és mosolygik Rád."

 

Robog a konyha felé. "Olyan éhes vagyok, hogy az már borzasztó!"

 

Papáék elutaztak. Elmondtam Neki, hogy elmentek repülővel, de a születésnapjára már itt is lesznek. Ahogy máskor is, ha a fiúk elrepülnek, most sem beszél róluk, nem is kérdez, kerüli a témát. Toligálta a babakocsiját a folyosón és javasoltam, hogy menjen el vele a Papa szobájáig, mire legörbülő szájjal, majdnemsírva:

"Nem Anya, a Papa most nincs a dolgozójába, mert elment onnan valahová messzire, nincs most a székében, kiment belőle Anyaca! Hiányzik a Papa Nekem."

  

Ölembe kúszik egy könyvvel, kis arcával dörgölőzik hozzám.

-"Képzeld Anya, a Szilvi (egyik babája) imádja a kisegeret meg a patkányt (ma kapta ajándékba)......Én pedig imádom az embereket!" 

-Én, meglepetten nevetve: Tényleg, nagyon aranyos vagy!

-"Az anyaembert".

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr692729192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pankababa 2011.03.18. 22:47:27

Anyaember:D Isteni humora van:)
süti beállítások módosítása