Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Délutáni felkelés 1. - katicabarát

2011.02.26. 01:09 | piroskaesfarkas | 6 komment

Amikor Nagyi katicát talált az ablakpárkányon, Nünü pedig kócos fejjel tanulmányozza és aggódik, nehogy megfázzon a hidegben. Javasolja, a katica inkább bent várja meg a tavaszt, Nagyika virágain. Majd kijelenti "Nünü nagyon örül a katicabarátjának, mert jajdearanyos ez a kiskatica!"

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr992691311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

seresv · http://gyerekkonyvkritika.blogspot.com 2011.02.26. 08:44:10

Shirley Temple!!!!! Én nem fésülgetném, így még cukibb!!!!

erdeipetymeg 2011.02.26. 21:23:50

Festményre illő ez a gyerek:) Az a tündéri kis pofija:):) Az én Panniláynomra is sokan mondják, hogy hűdeszép.. de ezzel a kis pöttöm tündérrel nem lehet betelni:):) Panni többször ideáll, ha Titeket olvaslak, és kérdi: "Anya, mért nézegeted másgyerekét??" majd felolvasom, miket mondott épp Nünü.... erre Annus: Na, látod Anya. Pont ilyen kistestvér kell nekem is. De ugyanilyen !!

manner 2011.02.26. 21:44:23

Hát ezekre a csigákra komolyan nagyon irigykedem!! :)) szééééépséges!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2011.02.27. 20:10:48

Édesek vagytok Kislányok!!! Köszönjük!:)
Az az igazság, hogy olvadunk Tőle folyamatosan, akár kifésülve, akár kócosan......Kóros rajongás folyik itt ám:D
Pl. 5 perce történt: Kocsiban elaludt gyereket felhoztuk, levetkőztettük, pizsibe dugtuk, félig ébren megitta a tejpépet, majd a tenyerembe hajtva a fejét, alvórongyit szorongatva elaludt mellettem. Apja közben lement, Ő a lenti gépnél én meg a fentinél levelezünk. "Alszik?" - kérdezi. "Igen, olyan gyönyörű". "Tündér ez a gyerek!"-válaszolja. "Igen, egy szupertündér....." -írom. "Megzabálom a kis fejét...."-válaszolja......
És ez így megy minden nap, hol levélben, hol telefonon, hol élőben. Mindig róla áradozunk, pedig látjuk minden nap. Mégsem elég......
:)

Erdeipitymeg!!!! Pontilyen tesót Annusnak!!!!!!!!! Édesem, puszilom a feje búbját!!!!:)

erdeipetymeg1 2011.02.28. 21:49:23

Apa jön itt mögöttem..

Megint ezt a kislányt nézegeted??

Mesélek, most épp a "micimackóért kapmpányoló Nünüt", és hogy nahát,. meg tényleg, kicsit magyarázkodva, szomorkodva, picit irigyen, hogy ott vagy a csodás Anyika is (ami nálunk egyébb okokból sajnos nem működik egyik nagyival se) és biztos ezért is olyan csodaokos ez a gyerek, mert ennyire sok foglalkozás és szeretet veszi körül, és hát, hogy jaj, Petinél még az állanó aggódás, és tapasztalatlanság miatt nem... Annusnál Peti kicsi volt még, ketten kétfelé húztak...
és hogyMOST most majd mi is így... és ha sokat nézem Nünüt talán lehet ilyen...

Nagyon nehezen hajlik a harmadik felé, inkább 5% hogy belemenne, de nézegetem sokat Nünüt előtte, és nyitva-nyitvahagyom egy egy csodás bejegyzésedet, és ígérem, ha ráveszem, nem tudom még hogy, de nagyon meghálálom Nektek, hogy lesz egy harmadik, mert miattatok lesz !!!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2011.03.09. 06:22:46

@erdeipetymeg1: Ó, nagyon szorítok Neked a bővülésért, ill. először a másik fél enyhülése miatt!!!!!!!!!!!!
Megható volt olvasni a soraidat, köszönöm!
süti beállítások módosítása