Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Mancinéni

2011.02.24. 15:37 | piroskaesfarkas | 6 komment

Kedves, szeretnivaló asszonyság Mancinéni. Egyedül éldegél a gangos bérház harmadik emeletén, ahol mindig rend van és tisztaság, mivel folyton kint sertepertél a folyosón, rendezkedik és rendetrak. Szereti is, ha minden makulátlan körülötte, ugyanakkor sokkal inkább azért sündörög odakint, hátha el tud csípni valakit, aki éppen hazafelé igyekszik, vagy munkába rohan, esetleg leugrana a sarki közértbe egy fél kiló kenyérért. Társaságra vágyik. Az a fajta nénike, aki már a rendelési idő előtt ott üldögél az esztékáváró törött műanyag székén -s teszi ezt igen gyakran-, és ha éppen nincs komolyabb panasza, akkor csakúgy vizsálatokra gyűjt beutalókat. Nos, Mancinéni elől nincs menekvés, mert messziről kiszimatol, lefülel, és már lobogtatja is az aznapi, ropogós leleteit, meséli a vizsgálatok részleteit s az Őt megtámadó betegségeket, vélt vagy valós tüneteket ecseteli hosszasan....

Az utóbbi időben kezdtem felfedezni magamon az elmancinénisedést. Ha elhívtak valahová, felhívtak, írtak, kérdeztek, kiváncsiskodtak, mindig úgy kezdtem vagy fejeztem be a válaszaimat, hogy nem vagyok túl jól. Aztán jött a felsorolás, részletezés, kifejtés. Csak a hajcsavarók és a háló, meg az itthonka hiányzik rólam. Ja, hogy kérdezitek, hogy vagyok? Nem túl jól, már ami az egészségemet illeti.

Volt itt már lábfájás, hasfájás, nyakfájás, szédülés, vörös foltok a képemen, miegymás. Most viszont egy gombóc került a torkom alá. Legalábbis úgy érzem, mintha lenne ott valami, ami megakadt, és felettébb idegesítő. Egy darabig tűrtem, mert fájni nem fájt, csak zavart. Aztán, mikor ismét előjött a kinevelifelagyerekemethaénebbebelehalok gondolatömlésem, felkerestem a rendelőt és kinyújtottam a nyelvemet a doktornőre, aki pedig elkapta azt és majd kitépte a helyéről. Megállapította, hogy minden, amit csak ott bent lát, be van gyulladva (mégsem fáj, fura), mégis valamiért annyira tetszett neki az egész, hogy mintát vett belőle és tenyészteni is akarja. Majd tíz nap múlva kell hívnom, hogy megtudjam, kik költöztek be a torkomba, nyelőcsövembe.

A hajcsavarók és a háló még hiányzik a fejemről.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr312687668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismoly 2011.02.24. 16:03:02

Huh, na végre írtál! :)
...szóval elmancisodtál...gyanítom mindenféle kókuszok fognak kitenyésztődni. Kíváncsian várom mifélefajták. :)

(örülök, különben az életjelnek-aggódtam-én is kicsit)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2011.02.24. 16:10:35

@Pillebaba/Viktu: Drága vagy, köszönöm! MIndjárt megyek és megnézem, hátha tudósítottál már, miként álltok a Kistesóval.
Nálunk most az a helyzet, közösdokink szerint, hogy elkezdem szedni a fogamzásgátlót, aztán majd még meglátjuk, hogy mik tenyésznek ki. Ha semmi komoly, akkor március vége........Húúúúúú!!!! Csókol, Manci

Melike80 2011.02.24. 16:30:49

Én is úgy örülök már, hogy írtál végre. Mailt is küldtem. Jó, hogy újra vagy!! Pusziii

Melike80 2011.02.24. 16:33:02

Jajj, amúgy szerintem te lehetsz a legszebb, és legaranyosabb, legcsinosabb Mancinéni!! Gyógyulj meg!!

Kismoly 2011.02.25. 13:09:08

Most jöttem meg Szépszeműtől, én is tablettázom hamarosan, és kb április idusa a végdátum:) Nagyjából együtt fogunk haladni:) Mivel Nünü és Marci között is alig van pár hét, ezt JÓ JELnek veszem:)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2011.02.27. 20:12:32

Melikém! A helyi esztékában nem nehéz csúcsot dönteni, még a pöffeteg ábrázatommal sem! Már az is nagyszám, hogy nem vagyok dajerhajú:))))

Viktu! Jójelnek veszem én is!!!!!!!! Elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, és szédülök, meg fejfájok tőle minden nap.....
süti beállítások módosítása