Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nagyügy

2010.11.30. 14:29 | piroskaesfarkas | 3 komment

Nagyika azt javasolta, hogy véssük fel a dátumot a kertben álló egyik fára, de valahogy jegyezzük fel a mai dátumot, mert ez nagy dolog ám! Valóban az. 

Néha megkérdezzük, nem akar -e ráülni a bilire (mindig de a válasz), bár inkább hagyjuk, hogy Ő hozza szóba a dolgot. Nünü pedig magától jön a rózsaszín bilivel, kéri, hogy vegyük le a harisnyát és szívesen ücsörög rajta. Magyaráz, énekel, nevetgél. Ha pedig belekerül valami, feláll és büszkén megnézi.

Mindenki ugyanúgy végzi a dolgát, pedig van aki aranyozott vécén nőtt fel, mások meg a bokor alján végezték dolgukat, de fontosnak tartom ezt a témát is, mint megannyi mást, ami Vele kapcsolatos.    

                                      

-Apró kora óta elkísér a vécére, ha úgy tartja kedve, tépi a papirt, s nézi, ahogy lenyomom az ölbítő gombját. Nem mondom be hangosbemondóval, nem lelkesedem, csak intézem. Neki pedig természetes az egész folyamat.

-Sosem fújogtunk és jajdebüdösöztünk, ha bontottuk ki a pelenkáját,  és erre megkértem másokat is, akik önszántukból éppen jelen voltak az eseménynél (esetleg csalódottan mondtak le a fenékpuszilgatásról, nem erre számítva).

-A bilizést nem erőltettük, nem is akarjuk. Ha neki így jó, akkor ráül.

-Hagytam, hogy megnézze és egy pillanatra megfogja a produktumot, hiszen ezt is meg kell tapasztalni, sosem látta még szemtől szemben. Szerencsére csak belenyúlt és máris kezet szeretett volna mosni. 

-Megbeszéljük és együtt visszük ki és Ő húzza le. Úgy látom, ez fontos neki.

A pisitáncon elgondolkodtam, hogy vajon jó -e, hogy így örülünk egy-egy bilis alkotásnak (most már naponta többször is előfordul, hogy ott intézi el), ugyan a kezdeti heves indiántáncunk némileg alábbhagyott, de persze nem maradhat el.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr942483584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziltó 2010.11.30. 19:23:24

Mikor nőtt meg ennyire a babátok? :)

seresv · http://gyerekkonyvkritika.blogspot.com 2010.11.30. 20:55:55

Nem kérdez, nem röhög, de én kiskoromban állítólag megkóstoltam....

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.12.05. 23:09:08

Sziltó! Nem mondhatod, hogy nem lehetett követni az eseményeket itt nálam:DDDD Bizony....most született és tessék, az álmairól beszél......hhhhhhhhhhhh

Serske! Ilyenkor még minden belefér:)
süti beállítások módosítása