Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nagybácsi

2010.11.26. 23:17 | piroskaesfarkas | 2 komment

Pöti hazaköltözött, Anyikáékhoz. Aggódom érte. Szeretném, ha rendeződnének a dolgai. Ugyanakkor nagyon jó érzés, hogy ilyen közel van hozzánk, sokat bandázunk, itt van a bűvkörömben. Talán gyerekkorunkban voltunk ennyit együtt, mikor még mindketten otthon laktunk, közös kicsi szobánkban. Tiszta karácsonymásnapja hangulat, mikor átmegyek, és mindenki ott nyomul a szülői fészekben.

Mégis a legjobban annak örülök, hogy Nünüvel van idejük egymásra, játszani, beszélgetni, tanulni. Bemásznak a sátorba kuncogni, menetelnek csákóban, vannak közös kis szavaik, szokásaik. Pöti is teljesen hatása alá került, nem tud betelni vele, és élvezi azt a szeretetet, amit Nünütől kap. Nünü pedig imádja, ölelgeti, lóg rajta. Pöti hozott haza minket este, s Nünü szokása szerint folyton csicsergett, megállás nélkül nyomta a szöveget, s egyszercsak közölte: "szereted a Pötit, benne volt az álmodban tegnap...játszottatok együtt a Pöti meg a kis Nünü...felébredtél és találkoztunk." Csoda, hogy nem kopott még el a feje a sok puszitól.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr322475872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.12.05. 23:07:52

@pankuszmiller: Köszönöm! Remélem én is, hogy hamarosan nem egyedül ücsörög a padon.....:)
süti beállítások módosítása