Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Beteg

2010.09.18. 22:10 | piroskaesfarkas | 2 komment

Ráragasztottam a nyavalyát. Nálam pár napja jött a torokfájás, nátha, láz, két napja meg Nünüt is elkapta. Orrfolyással indult, de azért az első nemalvós, orrfolyásos este után tegnap kihívtam a doktornőt, aki nem találta komolynak a helyzetet, meg láza sem volt a gyereknek. 

Sajnos ma délutánra már kapkodva veszi a levegőt, jóval gyorsabban emelkedik a kis mellkasa, mint egyébként, magas láza van a kúp ellenére is (most volt a kádban hűsölni), köhög, szörcsög, levert. Csak feküdni és aludni van kedve (ha megkérdezzük, hogy mit szeretne csinálni, azt válaszolja "aludni Apacával"), meg egy kis bújósolvasáshoz, kifliződősmesenézéshez. Az álmát folyton megzavarja a torkára folydogáló dolog, köhög, sírva ébred húszpercenként.

A furcsa, gyors levegőkapkodás volt az, ami nagyon aggasztott, így Farkas kérésére a doktornő a szombat este ellenére ismét kijött hozzánk. Felírt antibiotikumot, asztmásbelélegzős gyógyszert, és megnyugtatott, hogy nincs semmi komoly. 

Két napja őrizzük az álmát. Gyakran sírdogálva ébred, ilyenkor kéri, hogy vegyük ölbe, és sétáljunk a sötétben "Nünü felmászik Apaca ölébe...sétáljunk...megnézzük a holdat, csillagokat is!"

Farkas elment, hogy beszerezze a felírt bogyókat, majd gondosan áttanulmányoztuk a leírásokat, utánanéztünk az interneten. Tulajdonképpen inkább csak vakon meg kéne végre bízni egy orvosban, mert ha az ember elkezd a neten böngészni, meg alaposan belemélyedni a leírásba, már nem is meri beadni a gyógybogyókat a gyereknek.......De nem találtuk meg azt, akit csukott szemmel is követnénk......

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr942306084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

seresv · http://gyerekkonyvkritika.blogspot.com 2010.09.26. 20:55:05

Ez a bejegyzés eddig is itt volt?!?! vagy én vagyok hülye??

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.09.26. 21:28:10

Nem, csak még akkor írtam, mikor itton voltunk, nem volt élesítve:)
süti beállítások módosítása