Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Rózsaszínű és kacsás

2010.07.27. 18:08 | piroskaesfarkas | 5 komment

Meghallgattuk az összes kért- és kéretlen tanácsot, majd hozzátéve a mi véleményünket összeráztuk, és kijött az éppen aktuális álláspontunk a szobatisztaságranevelésről: ráérünk majd elkezdeni a bilizést jövőre, késő tavasszal. Miért? Mert addigra már kettőmúlt, amikor tényleg vissza tudja tartani és megérti, hogy miről is van szó, nem lesz hideg, nem kell lebontani róla vastag kezeslábasokat, pulóvereket, stb.

Aztán hetekkel ezelőtt időnként szólt, hogy "akció van benne", ahogy az apja szokta mondani a szagló végterméket a pelenkában. Ha rákérdezünk, hogy van -e benne akció, mondja, hogy "nincs". Általában mindkét jelzés helyes. Ezért aztán Nagyika javasolta, a fenti álláspontunk ellenére mégiscsak szerezzünk egy bilit. Csakúgy, hogy szokja. Ha úgyis egyszálsemmiben szaladgál, ha van kedve, ráül majd. Papa vett is egyet. Rózsaszínű és kacsás.

Nünü örült. "Ajándék, Papa hozta". Az egész kertet végigjárta vele, letette, nézegette, virágokat szedett és beledobálta, belemászott, fejére tette (fordítva tisztára Dzsokijúingkalap), de ráülni egyáltalán nem akart. Rágugolt viszont Apaca, Nagyika és Anya is, hogy megmutassuk, milyen jó móka. 

Még mindig úgy gondolom, ráérünk erre még.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr412180470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manner 2010.07.27. 22:15:24

Édes :) mármint Nünü.

Adibaba 2010.07.28. 10:08:42

Szerintem jó azért, hogy vettetek (én is vettem Süninek, pedig ő fiatalabb). Persze igazad van, egyetértek, hogy ráérünk, erőltetni semmiképpen nem kell, de ismerkedjen csak vele, aztán amilyen okos és ügyes, lehet hogy magától rá is ül egyszer, akció előtt amikor épp meztelen (vagy szól). Ha meg nem, akkor megvárja a bili jövőre is.
Ez az "akció van" - nagyon tetszik! :-) Ahogy az is, amit a férjem mond ilyenkor: "megromlott a gyerek" :-))

Cuki-esPanni 2010.07.28. 13:22:54

Szia Piroska! Pannié zöld és kacsás:) Vajon miért van kacsa minden bilin?? Na mindegy, azt akartam mondani, hogy Panni egy volt amikor megvettem, és amikor láttam, hogy alakítja a produktumot, akkor ráültettem. Azóta mindig így csinál, most már jelzi is ha kell. Nyilván nem érett még rá teljesen, mert nem tudja visszatartani, de megszokta, megszerette, és még abban a korban van(nak) a Nünüvel, hogy élvezik, ha a kedvünkbe járhatnak. Azt hiszem, hogy ez két évés kor körül elmúlik, ezért is van sokaknak nehézsége ezzel. Nyilván még nagyon messze van a szobatisztaságtól. de szereti és tudja mire való. Talán pont ezt a legnehezebb elérni két éves kor körül. (Állítólag) Szerintem tök jó a rózsaszínkacsás, hajrá:) Oh, és a legutóbbi szeretemkép gyönyörű, remélem egyszer nekem is sikerül hasonlót készítenem a nagyijával. (Csodálatos, hogy ilyen nagyijaik vannak, hüp)

shelley · http://little-lili-rose.blogspot.com 2010.07.28. 19:26:10

Nekünk is ugyanilyen a bilink, és mi aug 8.-án leszünk 18 hónaposak, és már eljutottunk arra a szintre h nem fél a bilitől, legalább rá mer ülni, de produkálni még nem akaródzik, én sem erőltetem, én is így vagyok vele ráérünk vele... Ja és elején Ő is csak bele lépett meg a fejére tette;)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.07.30. 21:06:39

Manner:-)

Adibaba! A megromlott szöveg sem rossz:-DDD

Cuki és Panni! A kacsa motívum....Jó felvetés:-))))) Igen, csodálatosak ezek a nagyik......

Shelley! Divat a kacsás bili:-)
süti beállítások módosítása