Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Falovacskák

2010.05.25. 12:11 | piroskaesfarkas | 3 komment

Nyúlfarknyi utat kellett megtennünk csupán, hogy ismét kastélykertben sétálhassunk. Az apropót az impozáns "deszkalovak" adták (nagyon tetszenek, jól megférne egy nálunk is a kertben, szívesen befogadnánk), akikről nem akartam lemaradni, s gondoltam, a gyereknek is nagy élmény lesz. Megpaskolta egyiket-másikat, bújócskázott a lábaik között, aztán elment hosszasan kavicsot túrni és százszorszépeket szedni. 

Erről eszembejutott egy páréves kislány, akitől megkérdezték, hogy mi tetszett a legjobban az állatkertben, mire Ő azt felelte: "a verebek, amikor a porban pancsoltak".

Mezítláb sétáltunk a fűben, a padon Anyika virágkoszorút font, míg fejét az ölében pihentetve aludt Pöti. A Migyerekünk szaladgált a parkban, kőoroszlánon lovagolt, kavicsozott, padon csücsült, elsuhanó vonatnak visítozott. Kezdek gyanakodni, hogy erősen büdösek lehetünk, mert megint csak magunk voltunk a kastélyban....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr802029842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pankababa 2010.05.25. 21:31:35

Most vagy írtó szuper jó fotós vagy, vagy minden alkalommal ellősz ezer képet, a nagy számok törvénye alapján úgyis lesz közte pár jó.-) Szóval csak arra akartam kijukadni, hogy szuper képeket készítettél Piroska (vagy lehet más is fotózott, nem tudom, de a lényeg, hogy nagyon jó fotók)
a Gyermek pedig....Királylány:)

emerlány 2010.05.28. 14:21:22

"páréves kislány, akitől megkérdezték, hogy mi tetszett a legjobban az állatkertben, mire Ő azt felelte: "a verebek, amikor a porban pancsoltak"." - ez velem is megtörént 2 évesen :-)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.05.28. 15:55:23

Pankusék! Ó, de kedves vagy!!!! Bárcsak így lenne, hogy jó fotós lennék. Csupán kattingató. Itt oldalt az albumban látható, hogy rengeteget csinálok, nehezen bírom abbahagyni. Ha jó lennék, azt hiszem, sokkal kevesebbet fotóznék. Most inkább mennyiségi vagyok még:-)

Emerlány! Tényleg????:-)))
süti beállítások módosítása