Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ebéd

2010.05.19. 18:38 | piroskaesfarkas | 5 komment

Kanalazzuk az ebédet, faljuk a kultúrát. Falatkaadagolás közben is olvasni szeret. A legviccesebb pedig, ha mindezt az Apjával teszi.

Kivételes nap volt a mai. Imádom a váratlanul hármasban elcsent hétköznapokat, amikor Farkas nagyritkán itthon marad velünk. Még akkor is, ha az apropó a lassan félméteres legelő füves rész lenyírása, amelynek csak az egyik részét abszolváltuk három óra alatt. Viszont utána étterembe ruccantunk ki gyerekestül, aki pedig azonmód bevetette magát a játszórészlegre, s bemutatta a mai új szavakat, úgy mint "oda, oda" (és tényleg mutogat arra, amerre menne), "mingyál" (mingyárt), "egypeec" (egy perc, amit én szoktam mondani neki , ha türelmetlenkedik, vagy rám vár), "egggyet" (ha belenyúl a kölesgolyótartóba, és kivesz egyet belőle, mert mindig mondtuk neki, hogy csak egyet vegyen egyszerre). Okostojás.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr532016088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

seresv · http://gyerekkonyvkritika.blogspot.com 2010.05.20. 08:07:53

Hú, de jó dolga van Mütyürnek, nálunk nincs ilyen, szegény Bobónak kegyetlen szülő jutott :D
Amúgy ezzel kezdtük a sorozatot (Állatóvoda), imádja mind!!!! Itt kezdődött a róka-mánia!
Kész vagyok Mütyür fürtjeitől ám ! ;)

alamaison 2010.05.20. 14:47:13

Szia Piroska!

Teljesen véletlenül keveredtem ide, és rögtön feltűnt, hogy a lyánykád igencsak gyönyörű, és nagyon csinos ruhácskákat hord. Mi Bécsből hozatjuk a gyerekeknek a különlegességeket, de folyamatosan kutatom a helyi lehetőségeket is. Nagy kedvencünk a GAP, de itthon csak néha bukkanok egy-egy darabra. Te honnan lövöd ezeket a "pici csodákat" ?

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.05.20. 15:28:43

Serském! Nálunk is az első szállítmánnyal érkeztek ezek a kis könyvek, s kár, hogy csak négy jelent meg belőlük......
Na de milyen nincs Nálatok? Ebéd? Vagy étterem? Vagy olvasás közben? Vagy milyen? Nem értettem.....
:-)

Alamaison! Nagyon kedves vagy, köszönöm!:-)
Nekünk is nagy kedvencünk a GAP, és sajnáltam is, hogy nem akarnak itt is nyitni egy boltot.....Nem is tervezik. Sajnos nekem sincs konkrét lelőhelyem, használtan szoktam rábukkanni egy-egy szép darabra.....:-(

alamaison 2010.05.21. 08:59:43

:-(((((((

Akkor már csak abban bízhatunk, hogy valaki aki olvassa ezt, meglátja benne a piaci rést, és nyit egyet! :-)))))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.05.25. 11:59:00

Alamaison! Ó, én már régen felfedeztem, mikor még csak magunknak vadásztunk egy-egy darabot külföldi utazások alkalmával.....De kicsi vagyok a rés betöméséhez:-)
süti beállítások módosítása