Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Beindulás

2010.05.12. 20:13 | piroskaesfarkas | 4 komment

Mintha lépésszámláló lenne rácsatolva, és teljesítenie kéne valamiféle napi normát, úgy robog a házban mindenfelé, kitárt karokkal egyensúlyozva, és röhögcsélve. Talán az új érzés okozza ezt a mámort, hogy végre kétlábon, ujjkapaszkodó nélkül suhanhat akárhová, de folytonosan kacag. Ha elvágódik, előbb megjegyzi, hogy "bumbum", vagy "hoppá", "eldőőőt" vagy "csücs", kineveti magát, feltúrja a fenekét terpeszállásban, és indul is tovább. A stílusán van még mit csiszolni. Elnézve a kacsázását, a gyermekvédelmisek tuti megvádolnának azzal, hogy a nagyapja sörhabban itatja a gyereket.

Engem a frász kerülget, nehogypofáraessen, nehogyrosszuldőljön, nehogynyakátszegje, s ha már egy jóideje nem növeli a fogai számát, legalább ezt a hatot tartsa meg a helyén. Leginkább a kertben, a füvön totyogva érzem a legnagyobb biztonságban, az mégiscsak puhább.

Nagyi meg ennek örömére, hogy egyedül jár a Migyerekünk, szintén beindult, s gyorsan böködött három új sapkát is Nününek, nehogymár ne legyen elég fejfedője. 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr661998196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edinalorincz · http://edinalorincz.com/photoblog 2010.05.12. 21:15:37

menő csaj ez a Nünü! :) (és a passzuló rucidarabokat is észrevettük ám! ;) )

nagymagdi 2010.05.13. 10:30:11

Szia Piroska!
Én eddig csak sunyiba, névtelenül olvastalak. Most muszály írnom, mert ez a kis csaj annyira csúcs, hogy nem lehet szó nélkül tovább lépnem. Gratulálok a tüneményes családodhoz. Fantasztikus jó érzés olvasni Benneteket!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.05.14. 07:02:56

Edinám! Nagyon figyelsz!!!!!!!! Puszillak!:-)

Nagymagdi! Köszönöm szépen, hogy írtál, és bejelentkeztél!!! És ezek a kedves sorok!!? Olyan jólesős! Szeretettel látlak, PIroska
süti beállítások módosítása