Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A pad másik oldala

2010.05.10. 21:31 | piroskaesfarkas | 9 komment

Egyedül van. Lassan elfogadom, hogy hiába is szórtam tele morzsákkal a régi, kitaposott utat,  nem akar már visszakanyarodni rá.......

Nem egyszerű a nővérének lenni. Folyton figyelnem kell rá: befizette, leadta, elküldte, telefonált, megbeszélte, felírta, feladta, elolvasta, megjegyezte....hhhhhhhhh.  Ahogy mondani szoktam neki, ott ülök a vállán piciben, és károgok a fülébe. Mert figyelni kell rá. Nem a földön jár. Álmodozó. Annyit, de annyit aggódom, izgulok érte.

Nagyon jó a nővérének lenni. Rengetegnagyonsok dolog miatt. Szeretem ahogy megölelget, ahogy óv, ahogy mesél, ahogy nevet, ahogy álmodozik.....Ha lát egy elpusztult állatkát a kiránduláson, visszafut hozzám, eltakarja a szememet, és elvezet onnan, hogy ne lássam, és ne legyek szomorú. Még mindig meghatódom azon, hogy bár Ő is a szendvicsnek azt a részét szereti a legjobban, ahol az egyetlen uborkaszelet megbújik, mégis, mindig felajánlja nekem, hogy leharapjam.

Hiányzik Lius. Az Ő helye már mingid üresen marad.

De kell valaki, aki megfogja Pöti kezét, és vezetgeti, s kicsit visszahúzza a földre. Kell neki valaki, akit olyan odaadóan, olyan rajongással szerethet, ahogy Ő tud. És aki megjegyzi a határidőket, ünnepeket és adminisztrálja a dolgokat helyette:-)

Na meg akit mi is szerethetünk, és befogadhatunk a családba, és a bandába.

Én itt vagyok, szívesen üldögélek mellette, de az nem ugyanaz. 

Üres a pad másik oldala.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr351991057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ßóbita 2010.05.10. 22:05:03

Ajj, Piroskám, ha nem volnék foglalt :)
Na de a viccet félretéve, drukkolok, hogy megtalálja a saját útját a Pötiöcséd!

meske 2010.05.11. 11:00:02

Ó drága jó Pöti! Hiszem és tudom, hogy meg fogja találni a másik felét!!!
Soha nem feledem el, mikor jól megöleltük egymást Nünü születésénél! Tényleg olyan nagyon odaadó ember, jó lesz annak a lánynak aki egyszer majd rátalál!

dzsudit 2010.05.11. 12:58:53

Ó, remélem hamar lesz valaki a pad másik oldalán. Tudom, hogy milyen sokat kell a tesókért aggódni, nekem három öcsém van.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.05.11. 20:14:05

Pankuszkám! Tudod -e, hogy valamiért eszembe is jutottál! Egy levélváltásunk kapcsán......Hogy dejólenne:-) Ki tudja? Lehet, beszélnünk kellene!:-)))

Bóbita! Igen, de milyen jó kis harmóniában vagytok Ti ott a padotokon, és ez jó!!!!!!!!!!!!

Meske Kisfiam! Ő is szeretettel emleget. Meg azt a forgatásos napot, éjszakát is, amit végig röhögtetek....:-)

Dzsudit! Háromért aggódsz???? Ó Te szegény:-)))))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.05.14. 20:54:22

Liuskám! Hhhhhhhhhhhh..............
Szülinapodat mikor ünnepeljük??????? Beszéljünk!

lius 2010.05.17. 12:35:01

jo, beszeljunk, a jovo het remek lenne! :)
süti beállítások módosítása