Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Állatkertben bizonyíték nélkül

2010.04.29. 21:31 | piroskaesfarkas | 7 komment

A négy gyerekből a legidősebb is csak hatévessincs, a legkisebb pedig egyéves, a Migyerekünk, aki csak azért volt követhető, mert ha éppen nem a babakocsiban üldögélve szemlélődött, az egyik ujjamat cibálva cikázott az állatkerti utakon, mert egyedül még bizonytalan. A többiek viszont háromfelé szaladtak, és mindenki más állatot szeretett volna megnézni, de azonnal. Ha pl. az egyikük elefántot nézett volna hosszasan, a másik nyűgösködött, hogy mi abban az érdekes, hogy egyfolytában szénát eszik az ormányával, menjünk már tovább.

Ritkán adódik ilyen alkalom, hogy Szomszédmelcsibarátnőmmel és a gyerekeivel csinálunk közös, külsőhelyszínes programot, főleg, hogy most már nekem is van picilányom. Fárasztó, de nagyon kedves, pörgős társaság, csudajófejfazon csemetékkel, mindigjókedvű mamával. Nem mondom, hogy hiába vittem el a gépemet, mert a szomszédgyerekekről sikerült néhány felvételt csinálnom.

De arra már sem energiám, sem lehetőségem nem volt, hogy Nünüről készítsek egy fotót, hogy kipipáljam az albumban az elsőállatkertben képet (ezen az egy képen pedig ott van ám, a babakocsiban, amit éppen Pötyi toligált, miközben a melette szaladgáló kishugát percenként kérdezgette "jól van a kisbaba a babakocsiban?" A kislány pedig megnézte, és nyugtázta, hogy igen - erről a képről meg még a kígyó jutott eszembe, aki lenyelt egy elefántot......). Sőt, egyetlen állat sem tűnik fel a képeken, de még csak homályosan sem. Pedig állatkertben voltunk. És a termésünk imádta. Visított az elefántra, odavolt a tevékért, tátott szájjal bámulta a pelikánokat. De az biztos, hogy hamarosan vissza kell térnünk az apjával, hogy a mi tempónkban, komótosan is végigbámészkodhassuk a parkot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr501962971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edinalorincz · http://edinalorincz.com/photoblog 2010.04.29. 23:50:14

Mi szombaton voltunk, és a zsiráf a legeslegjobb állat a világon!!!!!!!!!! :)))))))))

seresv · http://gyerekkonyvkritika.blogspot.com 2010.04.30. 08:06:19

A termésünk :)))))))))
A padok és a taliga is bizonyíték!! :))
De felteszem, ha sor kerül a komótos újrázásra, készítetek állat+Izabellásat is!! ;)

hangacuka 2010.04.30. 08:15:56

Hahó
bocs hogy nem a témába vágóan de lenne egy kérdésem :Te milyen naptejet használtál Nününek? Már agyonkerestem a legnemártalmasabbat de még mindig nem tudom...köszi ha tudsz segíteni :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.04.30. 22:45:15

Edina! A zsiráfnak én is tízpontot adok!:-)

Sereske! Ó persze, lesznek még képek. De ez a nap márcsak ilyen kígyólenyeltegyelefántosra sikerül.....

Hangacuka! Sajnos nem találtam meg én sem a megfelelőt, de rajta vagyok...

vicger · http://vicger.blog.hu/ 2010.05.03. 22:25:16

Mütyürke nagyon nagyot nőtt... elképesztő!!! S még mindig csodaszép :))))

naptej: Ilcsi paradicsomos napozóját melegen ajánlom minden kicsi és kisebb csemetének. Mi is azt használjuk, s tényleg mi, mert nem csak a csemeték, de az anyjuk is a napallergiájára, teljes sikerrel.

vicger · http://vicger.blog.hu/ 2010.05.03. 22:26:44

Na most Mütyürke növekedését az előző bejegyzések alapján véltem felfedezni, nem a padok és a taliga Nappal bezárt szöge alapján vontam le a következtetést :))) Ámbár a szomszéd gyerkőcök is nagyon helyesek és ahogy nézem életrevalók :)))))))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.05.05. 20:32:20

Vicger!!! Köszönöm a paradicsomos tanácsot! A növekedésfelfedezésen meg jót multattam:-)))))
süti beállítások módosítása