Zöldjelzést kapott a glutén, a túró, a joghurt, a kefír és a tojás. A védőlány és a doktornő szerint a fehérje és a sárgája is mehet fokozatosan, nekem viszont kétségeim vannak a fehérjével kapcsolatban, és azt egyelőre még nem adom. Mivel ezeket is mind bioboltban kívánjuk beszerezni, néhány napot igényel, míg Nünü étlapjára felkerülnek.
Ma reggel viszont már háromgabonás pépet nyammogott körtével összeturmixolva, úgyhogy a glutén már ott figyel a bélrendszerében. Keresem viszont a megfelelő tápszert, anyatej helyettesítésére, ami a leginkább természetes (nyilván bio ebből nem nagyon lesz), nem cukros, és nem tehéntejes. Szeretném kikérni a véleményeteket, tehát mi a véleményetek, javaslatotok?
A legjobb lenne, ha nekiállnék kenyeret sütni, meg kiflit, de azt sem tudom, hol kezdjem. Talán kéne egy kenyérsütőszerkezet (melyik?), és receptek babáknak, hogy a gyerek kezébe tudjak nyomni egy rendes kiflit, amiről tudom, hogy miből készült, és hogy pár órával ezelőtt nem fociztak vele és nem szaglászta meg egy kutya, míg a pékség előtt hűlt az utcán.....