Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Bonbon

2010.03.12. 10:44 | piroskaesfarkas | 6 komment

Földön törökülésben, vagy a kanapére vackolódva összegubancolt lábakkal, kicsit megállítva az időt, s nagyot sóhatjva, mielőtt megúzom a masni végeit a tetején. Lassan lefejteni a szalagot, kibontani a csomagolópapirból a finom tapintású dobozt, élvezettel végigsimítani a tetejét. Felemelni a fedelét, s hallgatni a lehelletnyi papirréteg susogását, ami utolsó titkos rétegként fedi el a lényeget. Aztán gyönyörködni a látványban, s érezni az ízlelőbimbók ujjongását a számban. Végül némi tétovázás után, hogy melyikkel is kezdjem, a kiválasztottat megízlelni. Erre vágytam.

Nem divat már a bonbon. Inkább ajándékoznak sláger csokoládékat, egyforma golyokból állóakat, vagy táblás formátumút. Csokoládé terén igazán nem vagyok egy nagy válogatós, én aztán tudok azonosulni Gombóc Atrúrral. Persze próbálom visszafogni magam, s ritkábban, s különlegesebbeket beengedni a számba. Pár hónapja pedig betolakodott a vágylistámra egy nagy doboz bonbon, amit nőünneplésem alkalmával Farkas ki is húzott, s meglepett egy nagyobb és egy szuperkülönleges, négydarabos kisebb dobozzal.

A Csokoládé c filmet megnézve azonnal erős vágyat ébreszt a kézzel készített édességek megkóstolására, különleges, aprócska csokoládé boltok felkutatására. S néha napján ne feledkezzünk meg a dobozkába zárt egyedi bonbonokról sem. 

Üdvözlettel, hedonistapiroska

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr761833668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-agi- 2010.03.12. 14:19:57

Nem is tudom, ki nyel most nagyobbakat, az éppenszopizó kislányom, vagy én a bonbonjaidat nézegetve. Megjegyzem, teljes tejmentes diétán vagyok a kicsi hasfájása miatt, így a tejcsoki sem jöhet számításba, az ét meg olyan keserűűű... :(
Csodásak a fotóid. Én is egy d90-re pályáztam, de közbeszólt a babakocsi. :)

Melike80 2010.03.12. 15:42:17

Nagyon csábító...
Én is imádom.. a szamos boltban szoktam válogatni.. nagy ritkán ha bejutok, mert ám arany áron adják a legfinomabb bon bonokat.

egykerekszilva 2010.03.12. 19:18:11

Istenien néznek ki! Nagyon megkívántam! :-)

Holnap és hétvégén nem leszek gép előtt ezért csak most tudom tolmácsolni nagyon jó kívánságaimat a holnap első évét betöltő kis-NAGY Mütyürkének. Legyen boldog és tartalmas élete! :-)

Pankababa 2010.03.13. 17:16:46

Ez valami gyönyörű látvány....

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.03.14. 20:22:55

Impidimpi! Sajnálom a tejdiétát, nehéz lehet! Nekem sem kéne csokit ennem, sőt. Le kéne állni vele, és lassan visszaszoknom a cukrosdiétára........
D90 isteni választás!:) De hogy a babakocsi kiüti, megértem:) Én is jártam már így :)

Melikém! Tényleg így van. Egy igazi kézműves bonbon igen drága, de megéri:)

Sziltó! Köszönöm!:)

Egykerekszilva! Remélem találtál otthon valami csokifélét!:) Köszönjük a kívánságokat!!!! Puszik

Pankababa! Ugye, ugye?! És finom is volt......
süti beállítások módosítása