Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Lucibarátnőm boldogságpillanatai

2010.03.04. 11:53 | piroskaesfarkas | 5 komment

Kijutott Neki a szomorúságból, pedig Ő egy ritka kedves, őszinte, kivételes, csupaszeretetember. Csak jórafordulós időszak következhet az életükben. Na és itt van ez a gyönyörű apróember, aki annyi boldogságpillanattal varázsolja el őket, s aki még csak két hetes sem volt, mikor meglátogattuk.

Hiába tudom már, hogy pár hét, hónap múlva úgyis mellőzi majd a mérleget, és mit számít, hogy pár grammal kevesebbet egyik egyszer, mint máskor. Emlékszem minden izgalomra, ami az első szülőklettünk időszakot átjárta, meg arra is, mikor tapasztalt anyukák csak legyintgettek, hogy méricskézek, meg írogatom a gyerek napi tejfogyasztását. Így aztán teljesen természetes, hogy Luci feljegyzi még azt is, hogy hánykor és melyik cicijéből szoptatta a kisfiát, és szemünk sem rezzent, mikor közöttünk csapolta le magából a maradék tejet, miközben beszélgettünk.

Sem idő, sem lehetőség nem volt, hogy profit hívjanak, hát mentem én, akinek tudása vajmi kevés, lelkesedése viszont annál nagyobb, és kattingattam vadul. A szobát átjárta a boldogságillat....Megmutatok egy picit belőle. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr891808298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kryszti 2010.03.04. 14:16:44

Ó, de szépek!!!!! Gratulálok Nekik.
Piroskám tessék csak kattintgatni az új masinával, mert hatalmas érzéked van a pillanatok megragadására. Teljesen átjön ezekről a csodás fotókról barátnőd boldogsága. :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.03.04. 14:40:01

Edina! Igen, nagyon száraz is a kis bőre, meg jó nagy is rá:)

Kryszti Kedves! Ön igen elfogult velem, de nagyon imádnivaló!:-)

dzsudit 2010.03.04. 19:03:28

Nagyon jó képek, látszik, hogy sokat gyakorolsz:))! És igen van érzéked hozzá az egyértelmű.
süti beállítások módosítása