Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A rózsaszín cumi

2010.02.20. 15:21 | piroskaesfarkas | 5 komment

Úgy tűnhet, a gyerek téliálmot alszik, pedig csak arról van szó, hogy egyre nehezebb elkapni egy-egy pillanatot anélkül, hogy rárabolna a gépemre, s könnyebben fotózom, ha éppen álmos. Persze az is igaz, hogy folyton folyvást lenyűgöznek ezek itt ketten.

A cumi meg......Csak alvásnál, vagy alváselőtti nagyonnyűgösaludniakar hangulatban kapja meg, mert nem szeretném, ha túlságosan megszokná. De még mindig jobbnak tartom, mint az ujjszopást. Mert a cumit majd egy szép napon rákötözzük együtt a fügefára, s jön egy jótündér, aki hoz helyette egy szépséges ajándékot reggelre, amiért ki kell szaladni a kertbe, s az összes cuclit pedig elviszi majd a picibabáknak.....Ez persze még messzebb van.....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr131775978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egykerekszilva 2010.02.20. 19:41:03

Gyönyörű ez a két kép!
Mindig lenyűgöznek az ötleteid (fügefára való cumi akasztás).
Mi csak prózaian kidobtuk együtt a szemetesbe és megbeszéltük, hogy már nincsen rá szüksége és elviszi a kukásautó, elfogadta, akkor két éves volt.
A kisebbik egyáltalán nem cumizott, fél éves koráig az ujját szopta azután ezt is elhagyta.

Pankababa 2010.02.20. 22:10:23

Annyira szép az első kép, árad belőle a szeretet:-)
Cumis jótündérre nagyon készülj fel. Nálunk -csúnya, következetlen anyuka-már többször is járt és elvitte a cumisüvegeket (nincs cumink csak cumisüvegünk) aztán valahogy mindig visszahozta..khm..khm...:-)Pedig igyekszem ám, nagyon....csak ezáltal egy nagy kamu lett a jótündér, mert úgyis visszahozza....úgyhogy most újra erőt gyűjtünk és valami újabb ötlettel fogunk előállni. Valamikor.

Leus_ 2010.02.21. 15:12:53

Elhiszem, hogy lenyűgöznek... Lenyűgözőek!
Tudod, az jut eszembe, milyen szerencsések azok a gyerekek, ahol anya-apa ilyen rajongással éli meg a szülőséget. Boldogság! Hálás vagyok én is az égieknek, amiért részem lehet ebben. További sokmillió ilyen élménypillanatot kívánok Nektek!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.02.23. 21:57:25

Egykerekszilvus! Olyan jót derültem a kidobtukaszemétbeéskész megoldáson!:D Nem kell mindent túlbonyolítani, tündérek, meg fügefa!:-D Dejó Neked, hogy ilyen hamar, egyszerűen megszabadultatok ezektől!:)

Pankababa! Majd én is akkor szövegelek, ha már elvitte a jótündér a cumit, és nem is hozta vissza......:) Az elmélet szép.....

Leus! Nektek is ezt kívánom, és nagyon köszönöm a kedves soraidat!!!!!!!!!!

Ingrid 2010.02.26. 22:14:17

Istenem!!! Azok a színek! Látom a különbséget ;)....
süti beállítások módosítása