Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Boldogságpillanat

2010.02.18. 10:16 | piroskaesfarkas | 3 komment

Feltúrta magát ülésbe, és ott vigyorgott cumival a szájában, kócosan, álmos szemmel, de azzal a kifejezéssel a pufók arcocskáján, amiről már tudom, mindhiába anya fülbesuttogós altatódalai, összekifliződös simogatások, ebből nem lesz délutáni alvás. 

Így fordulhatott elő (ami még sosenem), hogy mire Farkas értünk jött, már annyira elkonyult Lulu, hogy mikor az ölembevettem, hogy feladjam rá az overallt, lehorgasztotta a fejét, és elaludt. A kocsiban szinte mindig bealszik, de ennyire fáradtnak még nem láttuk, hogy tevékenység közben kidőljön. Az apja vállán aludt tovább, majd ölben szállítottuk haza a kocsi hátsó ülésén (mégjó, hogy ilyen közel lekunk Anyikáékhoz), nem volt szívünk felkelteni, hogy becsatoljuk. Csendben zötykölődtünk a göröngyös utcákon, egy szó sem esett köztünk, míg Farkas meg nem törte a csendet: "Olyan nagyon édes volt, ahogy aludt a vállamon. Mindig erre vágytam." 

Éjszaka, mikor már sötétség és csend borította be a házat, Mütyür -kisbüdösbogárként kihagyva az esti fürdést- közöttünk folytatta az álmát, s mi is eltettük magunkat másnapra, nem sokkal a jóéjszakakívánás után Farkas, akit átjárt az élménypillanat, amellyel nem tudott betelni, még hozzátette: "Annyira jó volt ezt megélni."

Tudom milyen is az, mikor túlcsordul a boldogságérzés, s átjár, a lábujjaimtól a fejem búbjáig, s mosollyal az arcomon ölelem a párnámat.......Giccses, mint a naplemente megfestve, ami pedig pont olyan gyönyörű a valóságban is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr921768349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adibaba 2010.02.18. 13:57:44

Hüpp-hüpp-hüpp. Kíváncsi vagyok, rajtam kívül még hány olvasód bőg jóízűen ezeket a sorokat olvasva. Nagyon szép írás nagyon szép érzésekről, élményekről.
Megöleltem gondolatban ezt az örülni tudó, aranyos kis családotokat.
És tudod hogy mi benne még nekem legjobb? Hogy valakinek (itt Neked) nemcsak akkor mondom "hogy teljesen meg tudlak érteni, hasonlót átéltem már én is", ha panaszkodik, hanem most, amikor boldogság tölti el, akkor is. :-)

lujzi 2010.02.18. 22:04:11

Mikor téged olvaslak, mindig úúúúgy akarok egy gyereket:)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.02.23. 21:52:53

Adibaba! És milyen jó is ez az összekacsintás:))) Puszillak!

Lujzi! Gyerünk!!!!!!!!:)
süti beállítások módosítása