Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Elcsent hétköznap

2009.12.20. 13:42 | piroskaesfarkas | 5 komment

Cudar időjárás ide vagy oda, a gondos háziasszonyok (én persze halmazonkívüli) ilyenkor benéznek a spájzba, hűtőbe, és az ott felhalmozott hozzávalókból összerittyentenek egy finom, vasárnapi ebédet. Én meg kiteszem az asztalra a táblát, hogy havazás miatt az ellátás szünetel. Mert mit találtam reggel a feleslegesennagydekellett hűtőnkbe? Ajándék májkrémeket, amit a kutyák virslije mellé adtak, és tele vannak E-kel, lejárt dobozos tejet, egy paprikát, a gyerek sütőtökszeletkéit, meg mustárt......

 

A hűmekkora havat a dombtetőn rendezetlenül pakolgatja a jeges szél, s hókotrót maximum távcsővel lehetne látni. Hiába, a hófedte romantika ára, hogy egy időre elszigetelődünk a külvilágtól. Egy hete meg még melengető, napsütéses sétát tettünk hármasban (elcsent hétköznap délután szinte senki sem kóborolt arrafelé, élveztük a csendet), felfedeztük a parkot, forró csokit szürcsöltünk, s csak ámuldoztam, hogy milyen szépen megcsinálták a környéket, s dekár, hogy nincs ilyenből sokkal több. Egy darabka zöld sóhajtás a betonrengetegben.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr261610864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Melike80 2009.12.23. 09:49:25

Nagyon szép helyen voltatok.
Kellenek ilyen napok is! Puszi nektek

Pankababa 2009.12.23. 16:32:22

Hasonló állapotok uralkodnak a mi hűtőnkben is, ám sajnos jóval prózaibb okok miatt: ellopták az autónkat, így bevásárolni sincs mivel. Persze még ez lenne a legkevesebb...így karácsonykor...:-(

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.12.27. 11:34:08

Pankusék!!!! Ellopták????????? A házatok elől, vagy honnan??? És volt biztosítás??? Jaj istenem, szegények! Nagyon sajnálom!!!! Nekünk három autónkat vittek már el a disznók, át tudom érezni! Vígasztaló ölelés!!!!!!!!!!

Pankababa 2009.12.29. 11:09:59

@piroskaesfarkas: Hármat?? Jézusom....A Bem rakpartról vitték el, két órát volt a férjem egy céges karácsonyi vacsorán a Batthányi téren. Kivilágított, forgalmas szakasz, biztosan ismered. többszáz autó parkolt pár száz méteren belül, nem értem miért épp a mi autónk kellett.-(( Casconk persze nem volt...(egy évig volt korábban, aztán feleslegesnek tartottuk...kár)
Kb ilyen hangulatban telt a karácsonyunk is, bármennyire is szerettünk volna mosolygósak maradni, gondolhatod...:-(

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2010.01.07. 21:03:26

Pankababa! Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én sem értettem, miért kellett nekik pl, a régi senic??!! Szürke is volt, nem is új. Állítólag alkatrésznek. Reggel mentünk dolgozni, és nem volt a ház előtt (akkor még a pókutcai lakótelepen béreltünk lakást). Rossz érzés, amikor tudod, hogy ott álltál meg este, de az agyad mégis elkezd keresgélni, hogy talán mégsem, és nézed a távolabbi utcákat, de közben már tudod, hogy ellopták......
A másik kettőt éjjel vitték el szintén, de láttuk, ill. Anyika, és kiabált le az erkélyről, de hiába....Elhajtottak vele. A kalaptartón keresztül másztak be.....Tizenkettedik kerület, szép környék. Mit számít.....
süti beállítások módosítása