Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Hibabejelentő

2009.11.10. 16:11 | piroskaesfarkas | 4 komment

A lenti nagy gépet elérte megint valami vész......A fotóim miatt aggódom ismét, és persze a rengeteg prezentáció, levelezés, miegymás. Ezen az almáson meg nincs semmi, még levelezés sem. Ezért kérlek Titeket, akik szoktatok írni az itthonimra, most inkább a welcomes@freemail.hu aliglátogatottdemostmilyenjóljön címemre írjatok, mert csak azt látom! 

Köszönöm!!!!

Ui: Melikém! Kérlek, küldd el nekem oda is a címedet, mert nem tudtam elküdeni a sapit!

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr781515689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adibaba 2009.11.11. 12:35:41

Remélem azért lementitek időnként a kincseket érő adatokat egy külső meghajtóra vagy DVD-re...ha nem, akkor fogadd el tőlem ezt a tanácsot :-). Csak azért merészkedek okoskodni, mert nemrégiben olvastam a routeres és hasonló, számítógépekkel kapcsolatos bejegyzéseidet, és továbbadom férjem szigorú intelmeit (mert mondanom sem kell, hogy hasonlóképpen állok a dolgokhoz pl. kattintgatok az okékra, meg millió fotót csinálok és töltök fel, a karbantartási igénynél pedig sipákolok hogy segítsen már valaki :-))
Üdv, Adibaba

Merci! · http://prante.hu/blog/ 2009.11.12. 15:20:14

nekem van egy olyan kütyüm, amire a windowsról is meg a macről is lehet backupot menteni, ráadásul össze van dugva a wifi izével, úgyhogy mindkét géppel zsinór nélkül kommunikál
ha gyakran van ilyen para, hogy minden megy a levesbe, akkor érdemes egy ilyenre beruházni szerintem

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.11.12. 19:43:10

Adibaba! Nincs mentés.....MErt van külső vincseszter, no de annak csatlakozója nem volt jo a lenti géppel. Úgyhogy elkezdtem volna pendrájvra kiírni egyenkétn a mappákat, mert hogy rengeteg van, és nem fér rá csak sok-sok pendrájvkörre. De a pendrájv csatlakozója is tönkrement, úgyhogy abbamaradt. Ja és a DVD írónk is behalt, tehát arra sem írtam ki a képeket. Most várom a pénteket, akkor nézi meg a rendszergazda............

Mercikém! Hú, ez kínai:-) De mi az ? Ruházok én, csak mi az a kütyü?:-) Köszönöm!

Merci! · http://prante.hu/blog/ 2009.11.15. 12:13:17

na jó, összerakom otthon egy posztba, aztán majd a szakértők helyesbítik, ahol kell, mert én mezei felhasználó vagyok és csak nagy vonalakban tudom, hogy mi mit csinál :)
süti beállítások módosítása