Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Féltíz

2009.10.13. 14:00 | piroskaesfarkas | 4 komment

"Hogy lehet, hogy háromnegyed hétkor keltünk, és fél tízkor bírunk elindulni???!!!!" - kérdezte szemöldökhullámzósan Farkas a minap. Hát megmondom én. Úgy, hogy fél órát hempergőztek az ágyban a gyerekkel, aztán kiviszi a kutyákat, megint megszeretgeti Mütyürkét, leteszi a lenti gurulós kiságyba, amit a reggelikészítéshez magammal húzok a konyhába, mire a gyerek visít, így jön megint egy gyereapáhozkistündér.

Éppen jó szám jön a rádióban, amire együtt lengedeznek (én is rázom a fenekemet, és figurázom) , aztán vesz egy forró zuhanyt, megölelgeti a gyereket, beszippantja az illatát, és közli, hogy ebből kéne parfümöt gyártani, vagy legalábbis valahogy magával kéne vinnie az illatmintát a munkahelyére, hogy egész nap érezze (a kollégák szerint így is babaillatot húz maga után). Reggelizünk, beszélgetünk, madarakat etetünk, kimegyünk a  kertbe és sopánkodunk, hogy valahol lyukas a tó, mert elfolyik a víz. Kivasalja az ingét és magyaráz a vasalódeszka mellé tolt Lulunak, mialatt én fürdök egyet, összeszedem a saját meg a gyerek ruháit, gyümölcslevet préselek, sterilizálom a cumikat. Mielőtt felveszi az ingét, mégegyszer megszorongatja a lányát, beülteti a hordozóba és lassan készen is vagyunk. Fél tíz.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr721439508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2009.10.13. 19:31:55

Ismerős helyzet! :) Ey ideje nálunk is így megy, pedig a babaillat már nem a régi, a kisasszony kisgyerek, nem baba, mégis olyan illata, bőre, aurája van, hogy attól szabadulni nem könnyű!
Farkas-Farkas, jól belebolondultál :)

Csillagbaba1 2009.10.13. 22:34:29

Ez nagyon édes! Igazi apa szerelem! Mi lesz majd a fiúkkal így kérem szépen???? :D
süti beállítások módosítása