Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Éjszaka permetez

2009.08.02. 13:40 | piroskaesfarkas | 2 komment

Ahogy a vicc is mondja, a biokertész abban különbözik a "simakertésztől", hogy éjszaka permetezget. Hát remélem, hogy ez mégsem igaz. Nem hiszem, hogy sokáig tudjuk tartani a csakbiótagyereknek koncepciót, de amíg kicsi, addig szeretném a biopiacokról beszerezni a zöldségeket és a gyümölcsöket a számára. Bármennyire is szeretném most megkóstoltatni vele a friss barackot, almát, egyelőre tartom magam ahhoz a felfogáshoz, hogy az a jó a gyereknek, hogy fél éves koráig csak anyatejet eszik.

Ellátogattunk egy ilyenre, aztán pár hét múlva feltérképezünk egy másikat is. A meggyről sajnos már lemaradtunk, talán még egy internetesbiorendelőstől tudok becserkészni. Áfonyát sem találtam. Volt feketeszeder, de aprómagvassága miatt nem akarom adni Mütyürkének. Bekerült a kosárba viszont kétféle barack, sárgadinnye, cékla. Megrakott vesszőkosarakkal a karunkon sétáltunk a kocsihoz, mikor leelőzött minket egy mókás hátizsákos srác (egészalakosan örökítettem meg, de nem tehetem be a képét a megkérdezése nélkül, így csak a batyuját vágtam ki).

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr211283051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vicus56 2009.08.02. 23:35:24

Lehet, hogy ő is bioapu, gyűjtöget a dednek, másik verzió, ahogy nézem, zeller, mely tudvalevőleg férfiasít, hát ő felkészül a finom estére:)
Gyümiket, gondolom lefagyasztod, /úgy marad a vitamin, befőzve nem/.
A lyány még mindig gyönyörű:) olyan gyorsan növekszik, miért rohan így az idő?
Puszi a mosolyoscsajszi lábára!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.08.21. 08:25:43

VIcus!!!! Ezen a zelleres meglátásodon jót nevettünk! Milyen igaz:-))))

Gyümiket, zöldségeket lefagyasztom, igen.
süti beállítások módosítása