Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Medvemérték

2009.07.04. 14:01 | piroskaesfarkas | 2 komment

Drága Kistokásbácsifej, vagy ahogy apja hívja (többek között így is, az elsőszámú Hivatalostündér megszólítás mellett) Szupercsirke már 6,6 kiló és úgy 68 cm hosszú lehet, de pontosabb adatokkal majd a jövőheti oltásnál szolgálhatunk. Sokat eszik, sokat alszik, sokat vigyorog és játszik.

Lassan átfordul a hátáról a hasára (kis rásegítés kell, mert begubancolódik, a kezére fekszik, és a feje belefúródik a földbe), és amióta felfedezte, hogy milyen jó móka is ez, folytonosan belengeti a lábait, és az oldlára gurul. Két kezével fogja a játékokat, így beszélget velük hosszasan. Járunk úszni, meg tornára, masszírozom rendszeresen, megyünk vendégeskedni, és jönnek hozzánk is megszeretgetni Szupercsirkét.

Van egy új hangja, ami kicsit úgy fest, mintha a kutyák ugatását utánozná (meg is ijedtem először, hogy a kis Mauglit melengetem a keblemen, de szomszédbarátnő megnyugtatott, hogy majdnem minden gyerek kiadja ezt a hangot), és az esti cicizés-meseolvasós-altatóéneklős procedúrát követően, amikor általában menten elalszik, egyszer csak kipattantak a szemei, mint aki még elfelejtett közölni valamit, és negyed órán keresztül csak mondta, mondta csücsöri szájjal, egészen közelről a szemembe. Joepapa éppen szkájpvonalban volt velünk, és rémülten kérdezte Farkastól, hogy tejóégmivanagyerekkel. Hát összegzi a napi eseményeket.

Nem lehet vele betelni. Most, hogy ilyen meleg van, napközben csak a pelenka van rajta, így több felület marad szétpuszilgatásra. A kibírhatatlan kánikulában Anyika és én is éppen egy szál alsóneműre vetkőztünk, s mikor böfiztette a gyereket, azon röhögtem, hogy most már tényleg úgy nézünk ki, mint egy afrikai törzs, már csak valami fehér felfestés hiányzik az arcunkról.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr121226328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2009.07.05. 10:15:22

Szupercsirke :))) Hát ez nagyon jó :)
Úszásról, (ha van publikus), képet kérek szépen! Örülök ennek a sok-sok programnak, később majd dalolászni is elmehettek, az is nagyszerű program!
Üdvözöl egy másik bantu törzs ;)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.07.09. 20:54:12

Drága bantu törzsfőnök!!!!:-) Rakok majd fel, és küldök is Neked titkosan!!!!
Igen, már nézem is a tücsökzenét:-)
süti beállítások módosítása