Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kiskutacs

2009.06.05. 10:46 | piroskaesfarkas | 7 komment

Akkora tűvel bökték meg szegény gyereket, amiről első látásra úgy gondoltam, hogy a kis húsos combját teljesen átszúrja majd, és kijön a túloldalán. Mindkét sonkájába kapott a kistündér, az egyik a kombinált, a másik a kókuszos. A kéthónapos oltásokat három hét csúszással értük be a nyamvadt sömörösödésem miatt. De legalább a bárányok hallgatnak nála.

Már 64 centi hosszú, és 5,5 kiló a kistokás. Mindenét megtekintette a doktornő, és mindenhová pipa került, csak a kutacsnál jegyezte meg, hogy a napi egy csepp Dvitamint csökkentsem kétnapi rendszerességre, mert kicsi a kutacsa??!!!! Nekem ilyeneket nem szabad ám mondani, mert ha valami nem pontjó, akkor benyomódik a rettenetesen aggódik gomb (az egyébként folyamatosan nyomvatartott alapaggódó gomb helyett). A doktornő csak nevetett rajtam, hogy nemkellaggódnianyuka.

 

Na és az mit jelent???? A múltkor még 1*1,5 cm-t írt be, most meg 1*1 cm-es az a kis lüktető fejelágy. Azt mondta, nem célunk, hogy az hamar benőjön, túl korán csontosodjon. Mikor hazajöttünk jutott eszembe, hogy néha elfelejtem beadni az esti vitamint, szóval nem is adtam eddig sem minden nap.

Két hete bejutottunk egy dévényes hölgyhöz itt a környéken, és járunk hozzá, mert Mütyürke előnyben részesíti a bal oldalát, arra tartja előszeretettel a fejét ha alszik, ha játszik és ha karban van. Mi persze folyamatosan forgatjuk, kitámasztjuk, de jobbnak láttam megmutatni szakembernek, még ha a gerincközpontban azt is mondták, hogy kinövi. Azért lehet, mert a hasamban is azon az oldalán feküdt többet az okosok szerint.

Aztán megkérdezték azt is, hogy nézegeti -e már a kezét a gyerek. Hát szerinte még nem, de azóta ezt fürkészem, hogy na, talán most azt nézi??!!! A játékaiban gyönyörködik, beszélget is a színes felakasztott plüssökhöz, pofozni még csak talán egy-két napja próbálgatja.

Többet kéne hason tartanunk, de ahogy régen szeretett így aludni, most utálja, ha napközben megpróbálom így forgatni, és sír......

Egyébként egy tünemény (aláírás: elfogultanya)! Folyamatosan vigyorog, még akkor is, mikor éjjel felvesszük és etetés előtt az apja tisztábateszi, elkezd mosolyogni teli szájjal és magyaráz. Hát persze, hogy kinyílik a mi alváshiánytól beszűkült szemünk is, és dudorászunk neki az éj leple alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr871165100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bolyti 2009.06.05. 11:44:31

Ó de gyönyörű:) Ne aggódj Piroskám, nem lesz semmi baj azzal a kutaccsal:)

seresv · http://gyerekkonyvkritika.blogspot.com 2009.06.05. 13:03:40

Én nem vagyok elfogult: tényleg hihetetlen cuki és gyönyörű gyerek!!!!!!!!!!!!
Mondjuk, amennyire a blog alapján megismertelek (képzeld nemrég elkezdtelek visszaolvasni, de még csak a hatodik hétnél járok..), nem is lehetett volna másmilyen bébitek!!! ;)

meske 2009.06.05. 17:44:04

Én viszont elfogult vagyok, és már alig várom, hogy megölelgessem Tünemény Mütyürhercegnőőőőt!!!!!!!!!

Vicus56 2009.06.06. 22:01:03

Mütyür környezete annyira ingergazdag, tán azért nem köti le a kezenézése, és annyira gyönyrűűűű!!!

Helga01 (törölt) 2009.06.07. 20:33:05

Piroska Drága!
Ez a gyermek egyszerűen tökéletes és gyönyörű!

Ingrid 2009.06.09. 11:44:03

Én sem adtam rendszeresen, minden nap, ne aggódj! És a kutaccsal sem így sem úgy nem lesz baja! Olyan szép és tökéletes, hogy inkább csak élvezni kéne és gyönyörködni benne ;)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.06.11. 09:46:33

Köszönjük szépen!!!!!!!!!!!!!:-))
Csak ez a kutacs izgat engem.....
süti beállítások módosítása