Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Létra

2009.05.18. 19:35 | piroskaesfarkas | 12 komment

Ma megrendeltem a szobalekerítős járókát, Farkasnak átküldtem a linket, hogy melyik játékért kéne beugrani, bejelentkeztem babaúszásértekezletre, kértem időpontot június végére csípőszűrésre (mégegyszer megnézni a doktornő háromésfélhónaposan), felhívtam a babamasszírozóslányt egyeztetni, majd pedig a tornáztatóshölgyet, akit ajánlottak mozgásfejlesztésre, és még az is lehet, hogy veszek egy igazi megközötgetős hordozókendőt (de melyiket????!!!), mert a védőlány felajánlotta, hogy megmutatja, miként kell beletekerednünk. Jé, menedzser lettem. Vagy titkárnő. Mütyürke titkárnője.

De olyan szívesen csinálom, és ha tehetném, megvennék neki mindent, elvinném mindenhová, amiről úgy gondolom, hogy hasznára lehet, megiszom az összes rémes ízű gyógyteát, amiről azt gondolom, hogy serkenti a tejet, beszerezném az összes mesekönyvet és felolvasnám neki mind egy szálig, és megtennék érte mindent. Szóval most aztán bármit el lehet nekem adni (csak bírjam pénzzel, idővel és energiával), legyen az tanács, vagy játék, vagy hasznosnak vélt foglalkozás. És szeretnék egy hosszú, hosszú létrát, ami felér a csillagokig.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr311130090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mágnyes 2009.05.18. 20:30:42

Hiszen neked van olyan létrád :)

Ezek a csillogó szemek, ez a mosolygó száj. Olyan jó, hogy egy rémes nap után ilyet láthatok :)

ßóbita 2009.05.18. 20:34:00

Piroskám, boldog ez a gyerek, komolyan mondom. És milyen igaza van. :)

Katónéni 2009.05.18. 21:39:57

Istenem!
Annyira szép a kicsikétek!

Bogaram 2009.05.18. 22:24:17

Eddig is nagyon szép volt Mütyürke, de most ezzel a nézéssel!! a pici kis orrával és szájával... Teljesen megértem ezt az érzést ami feltört benned. Mindent megadni, sőt még annál is többet! Mi lettünk gyermekünk alattvalói, akik lesik minden kimondott, vagy egyelőre kimondatlan kívánságukat. De olyan jó érzés!!! Látni az örömöt a kis arcocskán! Ezért van az, hogy az előre beszerzett ajándékokat nem tudom rakosgatni, oda kell adnom, mert látni szeretném a kis arcát, hogy mennyire örül, mennyire hálás és szeret. Tulajdonképpen egyfajta önzőség is, nem?

meske 2009.05.19. 09:12:17

ÉdesAranyCsillaaaaaagSzépségesKisTündéééér! Elvonási tüneteim vannak, gyorsan gyógyuljatok! :)
Megértem amiről írsz, teljesen át tudom érezni!
puszillak nagyon benneteket!

bolyti 2009.05.19. 09:50:07

Így van Piroskám! Neked már van olyan csodalétrád! Gyönyörűek vagytok!

Vicus56 2009.05.19. 16:39:34

Én is azt akartam írni, mint Bolyti, fenn vagy Te piroskám régóta a létra csúcsán!
Ha varázslóstündér lennék, minden anyuszkához csiribáznék ilyen létrát, meg csillagot, mert annyi gondterhelt, keserűráncos szülőpárt látok mostanában, hogy nekem van lelkismertfurdalásom, hogy "annak idején" nekünk könnyebb volt :(
Mütyüralbummal annyi élményt szerzel, csodálom szépséges lányod mellett a tündéri kuttyokat /kéne nekem is ilyen ölbevehetős pucckutty? hmmm...kéne! de hogy adom be idehaza, és mit szólna hozzá az Énkutyám?/
Kiscsajszi gardróbja eszméletlen, ilyenek is kellenének, meg bele unoka:)
Halkan szabad kérdezni Farkasnagyi is látja néha Mütyürkét?
Jó, jó, tudom, nem vagytok annyira "egysíkon", megjegyzem én pont a Hisztiskombinés postodnál szerttem belétek:)))
Hű de hosszú lettem, ez nem os komment, hanem vedd inkább olyan összebúlyós beszélgetősnek:)
Puszi!
És napközben eltüntetek, úúúúúúgy megilyedtem!

CsöppkeCsillus 2009.05.19. 21:11:23

Annyira gyönyörű ez a kishölgy :))

Piroska, ha szeretnéd, szívesen segítek hordozókendő ügyben,
hordozokendo@freemail.hu

hogy melyik milyen, mekkorát, és egyébkéntis:)

Csöppke

Katónéni 2009.05.20. 14:52:50

Drága Piroskám!
Annyira megihlettél soraiddal,hogy csinálok egy új bejegyzést a blogomban.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.05.21. 15:39:52

Olvadozunk is Tőle rendesen:-) Teljes elfogultásgban létezünk itt mellette, és bár elképzeltük, átéreztük, megélni ezt a csodát, teljesen más!!!!:-)

Másiknagymama ritkán látja az unokáját, de minden nap telefonál úgy ötször, szóval mindent tud róla. Túúúúdom, többet kéne látnia, de nekem így is elég sok. Dög vagyok. Két hete voltunk nála látogatóban.

Beo Kedves! Ezt a kendőt én is néztem. Ez nem nyúlik hosszába?

Csillus! Igen, én a nekemnemkellkendős már nézegettem Nálad, hogy melyiket és mikor, és hogyan, de megyek, és írok is Neked! Köszönöm szépen előre is! Puszillak!!!!

Katóka! Nézlek!

És mindenkinek egy nagy puszi a fejére!
süti beállítások módosítása