Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Átalvás

2009.04.29. 16:47 | piroskaesfarkas | 7 komment

Bűvöljük egy jódarabig, míg végre elragadaj az álom, de ha elszunnyad, már többnyire 4-5 órákat is képes átaludni egyhuzamban, de a csúcsot tegnapelőtt döntötte meg, mikor 9, azaz kilenc órát szunyókált éjszaka.

Mikor reggel felébredtünk, tűzött a nap, csiripeltek a madarak, rémülten néztünk egymásra, majd a kiságyba, ahol elégedett fejjel aludt a Migyerekünk. Gondolom, ebből nem lesz rendszer, de már a tegnapi éjszakához hasonlóaknak is nagyon örülnénk, amikor is tíz körül elkonyult, majd egyszer sirdogált úgy hajnali három és öt között.

Akkor van egy hosszabb virrasztásunk hármasban (illetve hatosban, mert az ebek hihetetlen boldogok, hogy kimegyek végre a babaszobából, megabajgatom mindet, és együtt megyünk le a konyhába cumitmelegíteni-kézmosás után na). Farkas tisztábarakja, majd összebújnak az ágyban, míg én vacakolok a tejjel, amit előző este fejtem, mert az éjszakai etetés általában cumisüveges. Míg az apja eteti a babzsákpólyába préselt lányát, én romantikus mellszívózásra adom a fejem. Ilyenkor bekapcsoljuk a tévét, hogy el ne aludjunk tevékenység közben, és próbálunk pókerközvetítésre vadászni, vagy ránkjön a beszélgethetnék.

Gyönyörködünk a Migyerekünkben, bármit is csinál az olyanédes, de van, hogy ekkor jut eszünkbe az előző nap látott jóbarátokos sorozat poénja, amit mindketten megnéztünk, de mégis felidézzük, és visszafolytva röhögünk, hogy Farkas hátára böfiztetési célzattal zsákként fellógatott gyerek ne ébredjen fel.

Aztán én lemegyek elmosni a tejescuccokat, míg Ő altatgatja Mütyürkét, aki egy bő félóráig ismét ellenáll, majd visszaalszik újabb 4-5 órára. Egy halk pacsi után mi is így teszünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr911093872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katónéni 2009.04.29. 19:45:51

Ez a gyermek túl jó!!!

edi-berny 2009.04.29. 20:56:10

Tunderi a kis Mutyorke!!! Osziten gartulalok hozza!!! :) csak csodallllom :)

Kryszti 2009.05.03. 08:01:55

Drága Piroska,
Boldog Édesanyák napját kívánok Neked és Anyikádnak! :)
Az átalvós éjszakák hamarosan bizony egyre rendszeresebbé válnak majd nálatok. Nálunk két hónapos korban lett mindennapos, és azóta is tart rendületlenül az éjszakai 10 órán át tartó durmolás.

Köszönjük a kedves érdeklődésedet irányunkban. Norman és Márk édesen cseperedik, már totyogó kiskacsák módjára tipegnek, így még mozgalmasabb lett az életünk. A szinte nyárias időnek köszönhetően sokat vannak a szabadban, játszanak, barátkoznak a hasonló apróságokkal. Rendszeresen találkoznak ikres kisbarátaikkal is. Fantasztikusan harmonikus a kapcsolatuk, sokat incselkednek és szeretgetik egymást. Csuda jófej gyerkőcök, és már ilyen picinek is sokat bohóckodnak, és próbálják szórakoztatni szűkebb-tágabb környezetüket. :)
Hamarosan jelentkezünk az új oldalunkkal, mindenképpen hírt adok róla.

Puszillak Benneteket és külön Mütyürke imádnivaló lábacskáit

Pankababa 2009.05.03. 12:24:02

mázlisták...:-)))Az én gyerekem bőven elmúlt egy éves, mire lett egy 9 órás alvása:-) Sőt, még mostanság is vacakol néha az az alvóka....

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.05.04. 09:41:48

Kryszti!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát legalább egy kis fényképmorzsát kérnék szépen Rólatok a postaládámba kérlek!!!!!
Köszönöm a köszöntést!!!! Téged is ölelgetlek anyáknapja alkalmából, meg azért is, mert hiányoztok nekem!!!!

Általában egyszer kell fel Müty egy éjszaka, viszont nehezen tudjuk elaltatni....De elfogult apja szerint ez így jó!:-)
süti beállítások módosítása