Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szülészlány

2009.01.24. 16:19 | piroskaesfarkas | 7 komment

Este óta tizenegynéhány baba született az osztályon, a kórtermek is tele vannak, így harmadszori próbálkozásra sem sikerült bejutni a szülészlányhoz, aki elvileg segít majd nekem, mikor már nagyon jajgatok, remélhetőleg nem előbb, csupán március 20.-a körül.

Addig is javasolta, hogy nézzem meg Dr Talánő és az Ő általa a szülészetükön készített kisfilmet, amely igaz, pocakvagdosós típusú, és főként az apákról szól, de nagyon szeretik és kedves nekik.

Ha már nem mehettünk kórháznézőbe, felkerekedtünk beszerzőkörútra Farkassal és Anyikával, akik mikor már a tizedik szoptatós melltartóba préseltem a megnövekedett méreteimet, és panaszkodtam, hogy nagyon unom a próbálgatást közölték, hogy vegyek erőt magamon, mert éppen valami fontos teniszközvetítést hagytak otthon a soppingolás miatt.

Miközben sorra belebújtam a pezsgőszínű szűkbe, meg a rózsaszínkismasnis nagyonkényelmetlenbe, aztán a fejőnősfehérbe, majd pedig a madonnahegyescicitcsináló feketébe, míg végül találtam egy elfogadható darabot, Ők a listámról olvasták fel a következő tételeket az eladólánynak, majd hangosan hahotáztak a bimbóvédőn, meg a haskötősbugyin, és pasi közölte, ha hazaérünk, ezeket mind fel kell majd vennem és készít néhány röhejes fotót rólam. Na persze. Mondjuk a haskötőscucc tényleg kiábrándító, már csak egy lakat hiányzik róla.

Megvettük a babamérleget, lázmérőt, két nyúlóslepedőt, bimbóvédős krémet, falilámpát,és egy csomag eldobhatós bugyit is, de itthon derült ki, hogy fel sem bírom húzni, úgyhogy rögtön el is dobhatom.....

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr10899834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egykerekszilva 2009.01.24. 20:11:09

Szép emlékeket ébresztett bennem ez a kisfilm, mindkét fiamat a Péterfyben szültem (igaz, nem császárral). Bár a placenta-szívet a a film végén kihagytam volna, az túl sok(k) volt most számomra. Pozitív benyomásom volt a szülészetről, bár a gyermekágyas részen jobb ha sikerül alapítványi szobába kerülnöd, saját zuhanyzó és WC a közelben kincset ér az első napokban, bár ezt szerintem Te is tudod. Egyébként jó kezekben leszel ott!

Katónéni 2009.01.24. 20:20:21

DRÁGÁM!
JÓL RÁMJÖTT A RÍVÁS! A PLACENTA-SZÍV KISSÉ BIZARR, DE HATÁSOS.

Csillagbaba 2009.01.24. 21:15:28

Csodás kisvideót osztottál meg velünk! Nagyon szép!!!

A beszerzőkörút pedig ugyan fárasztó lehetett, de mint látom eredményes volt!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.01.25. 08:42:04

Igen, a szív a végén minket is rendesen meglepett....De gondolom, mivel a dokik csinálták a kisfilmet, nekik más jelentéssel bír, vagy legalábbis másként viszonyulnak hozzá. Minden esetre fura.

De az, hogy figyelnek arra, hogy császárnál ugye a mama nem veheti rögtön a mellkasára a babát, hogy a bőrük összeérjen, így a papákra teszik rögtön születés után (ezért a cím, szőrkontaktus, amit szintén nem értettem, mikor a helyes szülészlány telefonon mondta), az csodálatos!

Kryszti 2009.01.25. 08:51:56

Meghatóan gyönyörű percek, és nemsokára Nektek is részetek lesz benne. :)
Nagyon jó ötlet, hogy szüléshez közeledve a kismamák megkapják ezt a videó. :) Javasolnám azonban a szülészlánynak, hogy a placenta-szív részt vágják ki, szerintem megtöri a varázst.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.01.26. 22:05:28

Drága Kryszti! Igen, a végén az a szív.....nekem is rémes!!! Nem is értettem, dehát nekik tetszik. Biztosan más szemmel nézik.
süti beállítások módosítása